Еве сама каде што се шминкав Инаку едниот дел од окото не ми се гледа најубаво,покриено ми е со шишката
Некако успеав делумно да го совладам процесот на contouring, и да ги доведам до ред веѓите. А, устата ја четкав со крема и четка за заби, резултираше во Памела Андерсон касана од оси.
@mssuniquee Бидејќи имаш поситни очи не мора толку црно да ставаш, пробај со посветол молив или сенка ,а и карминот преку уста не го ставај на сликава последна баш се приметува многу. @koritsaki Палетата последна што е многу е добра. Од каде ? @mirandaa и @Rose96 УБАВИЦИ СТЕ. Роуз шминката за матура прекрасна. Една од најубавите матурски шминки шо сум ги видела. За некоја прилика сигурно би те повикала да ме нашминкаш ,знам дека супер би го направила тоа. Миранда секогаш зрачиш, шминка убава, умерена ,а и не ти ни треба шминка на тебе, чисто лице, убави црти, крупни очи и уста, како глумица си.Се сложувам со членката погоре што кажа дека личиш на турските актерки
auu da i jas sega primetiv , od tel ne vidov..inache bas polni usni imam ova posle jadenje e pa se razmackal