Малку чудно некако ми дојде на сликава, си мислам дека треба малку погоре да го нанесеш? Зашто изгледа како на местото на руменило да си го ставила. А може и така излегла сликата. Инаку ти го манијачам инстаграмот и многу ми се допаѓа како шминкаш еднаш си помислив да те ангажирам за матура да ме нашминкаш
Да да ставам и на образите кај што е руменилото многу ми се допаѓа и над образите само што тука не се познава тој дел над од профил баш се приметува. Инаку фалаf:
Ова е за матурската на еден роднина. Сама се шминкав инаку. Ако некој ме препознае лп. Пудрата е од орифлеим gordani gold, исто така и бисерите се од орифлеим giordani gold opulent night. Исто така имам ставено и само остречко моливче за очи од Авон. Сенките ми се подарок од сестра ми незнам од каде ги купила. Kaрминот е pretty in pink oд Авон. А вегите сама ги цртав со едно моливче за веѓи од Авон. Инаку трепките ми се вештачки, една комшика ми ги лепеше.
@Rose96 незнам дали ја имаш поставено сликава, сега ти ѕиркав низ блогот и карминов премногу ми се допадна може бројче, марка да ми кажеш?
Imam staveno malku CC krema na Bioten, CC ideal flawless perlite na Avon, senka kafeava od paletata na H&M i kafeav karmin na Golden Rose.
@mirandaa Друг пат ако сакаш сликај се и од поблизу за да се види подобро шминката , тука јас не можам никако да видам како стојат перлите од Авон а баш би сакала
Mnogu tesko bi se zabelezale i od blisku ,bidejki se mnogu nezni i ne ostavaat nekoja boja.So aparat edinstveno koga bi se slikal nekoj, mozebi bi se zabelezale malku. Inaku ubavi se, matiraat i imaat diskretni svetki.
Еве ги, имам малку бронзер, и над него перлите, се гледа мислам добро иако не е од блиску. Супер испаѓаат на фотографии, во живо не се забелелжуваат толку.
ooo bravo ! Pa vie ste bile mnogu ubavi devojki ,@mirandaa prekrasno izgledas , inaku @crimson sto karmin ti e toa ???
Imam nekolku testercinja i ja isprobav nekolku dena kakva e i dali bi mi odgovarala.Mene mi se dopaga, lesna e mnogu, go izednacuva tenot i nema sjaen efekt, poveke e kako mat. Ima i mnogu ubav miris, sto e uste eden +.Mu dava svezina na liceto, a jas inaku imam normalna koza i mi odgovara.
Намерно ги ставив како линкови да не фаќаат многу простор. http://4.bp.blogspot.com/-ui0quN-SRPg/VVy9y7B7PdI/AAAAAAAADHI/U0nFEV7cbKM/s640/DSC_0369.JPG http://2.bp.blogspot.com/-Sj2puBqbpIQ/VVy91WuamuI/AAAAAAAADHQ/Nby7FtEnMMY/s640/DSC_0489.JPG