Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вашата шминка низ слики

Дискусија во 'Лице' започната од s1a1n1d1r1a1, 9 август 2011.

1. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    @Quincy Карминот е од Авон, Indulgence daffodil petal :)

На simoncelicius и Quincy им се допаѓа ова.
  2. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @marama @mirandaa @crimson Фалаа ви девојκи што се потρудивте да ставите слиκи , еве нешто и од менее CAM04281-1.jpg CAM04287-1.jpg CAM04288-1.jpg

На girl-miri, bubic.k, galapce и 18 други им се допаѓа ова.
  3. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.637
    Допаѓања:
    106.668
  4. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    IMAG3967_1.jpg
    Pudra Wake me up-Rimmel London, Maskara Max Factor -Masterpiece transform, Malku rumenilo NYX, Senka kafeava-Max Factor , Tus za oci-Impala i karmin Flormar-Revolution Lipstick.

На girl-miri, BE YOU, Barbie20 и 36 други им се допаѓа ова.
  5. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.169
  6. anni93

anni93 Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2015
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    250
    На ivi1987, crimson и mssuniquee им се допаѓа ова.
  7. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.169
    ma kakvo ljutis hahaha taka izgleda no ne ee bas pogledni na 2rata slika i ke vidis deka samite crti takvi mi se:)) ❤️ eve redaktirav za ti pokazam :) bukvalno ni labelo nemam pa..sama vidi :) image.jpg

Последна измена: 13 август 2015
    На simoncelicius, Arthur и lovemme им се допаѓа ова.
  8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    И мене ми е таква устата малку :lol: Инаку колку пари е на Есенс маскарата и ти се допаѓа ли?

На lovemme и mssuniquee им се допаѓа ова.
  9. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.169
    haha :)) po preporaka na @koritsaki ja zemav i e predobra! gi izdolzuva i im dava stvarno dobar volumen na trepkite , barem kaj mene ima takov efekt . Okolu 230-240 den, bese stvarno ne se sekjavam :f:

На x.Daisy.x, lovemme и koritsaki им се допаѓа ова.
  10. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.015
    Допаѓања:
    51.991
    ^ Скроз истата шминка ја имаш поставено уште трипати претходно. Прееска оставив и линкови, ама го избриша постот па ги избришав и тие.
    Не знам што е забавата селфиња да ставате. :)

На Anna-Banana, ivi1987, frangipani и 8 други им се допаѓа ова.
  11. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.169
    pa gledano realno 90% od postovite tuka se selfinja . Mozebi tamu mozele podobro da ja dolovat sminkata :)
    A inace toa e nacinot na koj se sminkam,mozebi izgleda isto no koristenite produkti se razlicni . Pozdrav

12. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Форумот е за сите и не гледам причина зошто би му забраниле некому да постира слики па макар и биле сите исти.
    Ако ви се допаѓа шминката стиснете на копчето, ако не-игнорирајте и толку.
    И @mirandaa беше опоменета за истото, па си продолжи да постира.Околу шминката, од девојката имам видено многу диверзитетна шминка , од смоуки ајс до обичен winged eyeliner, па до различни кармини плус различни продукти користи, така да не и е баш иста шминката на секоја слика.
    Освен ако не крши правила на форумот, мислам дека не е работа на членките да дискутираме зошто постира или не.

На galapce, kjukli, Mama25 и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Ама која е поентата ако денес наместо Max Factor, ставиш да речеме Bourjois пудра ?
    Не врат, шија работава.

Патем, мене не ми смета тоа до толку (иако навистина не гледам поента во постирање едно исто нешто n-пати во „различно светло“), колку што ми сметаат селфињата. Поентата е патем, да се види шминката, а не селфи колаж во најразлични пози.

На galapce, ivi1987, WildOnes55 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.169
    da, no mnogumina prasuvaat koja pudra ja imas staveno koj karmin ili maskara vo slucajov .. i toa posle sekoja slika :) a za kolaz ete jas nemozam na 1 slika se ubavo da fatam pa sekogas spojuvam..

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Ама тоа во ред, јасно ми е мене и не ми смета сликата од производите, сум сликала и јас, ама споредено со колажот кој го избриша пред да го постираш овој сега - на овој вториот се гледа и шминката како што треба и сè по ред.
    Mуабетот ми беше за претходниот колаж. :)

На mssuniquee му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Поентата ми беше дека не можеш да му забранеш на некој да постира што сака сака на слободен виртуелен простор.
    Ако сака некоја и секој ден нека ја постира истата шминка исто ми се фаќа, не е лично мој форумот па да поставувам правила, тоа смееш, тоа не смееш.
    Мене нејзините слики на никаков начин не ме афектираат ниту директно ниту индиректно, не ме вреѓа ниту ме напаѓа девојката туку ете, решила да постави слика.

На thegirld и anakonda88 им се допаѓа ова.
  17. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.923
    Јaс кoгa пишaв ме избришaa. А вие не мoжевте дoсегa нa мирaндa истoтo дa и гo кaжете aмa нoвa девoјкa дoјде и сите и се нaфрливте.
    Не мoжеш дa зaбрaнеш некoму дa пoстирa aмa имaш слoбoдa дa кaжеш кaкo некoј јa упрoпaстувa смислaтa нa темaтa. Oд тoлку мнoгу нaчини, стилoви нa шминкaње, тoлку бoи и прoдукти, ти упoрнo еднo истo дa стaвaш, кaде вooпштo и не дoaѓa дo изрaз шминкaтa туку oчигледнo е декa oбoжaвaш селфи дa си прaвиш. Мaлo дете дa е дa рaзбереш, детскa рaдoст, aмa вaкa немa смислa.

На makedonkamak, NESKAFE25, galapce и 12 други им се допаѓа ова.
  18. Quuen

Quuen Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2014
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    2.603

Da ti kazam deka imas nekoj crti na Lila :)

*ne svakaj pogresno Lila si e ubava a i ti mi licis na nea malce :nod::D

На Veki4kaa и Arthur им се допаѓа ова.
  19. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    Мене на миранда сликите не ми сметаат, ако е селфи, сепак се гледа шминката и не е цело време исто.
    Ми се свиѓа често на устата што става.
    Ама искрено од другава членка (не ми текнува како беше потпишана да не идам нагоре) освен слики со месо боја кармини, сите слични..ништо друго не видов.
    Секако дека неможе ние да и забраниме дали може да става слики или не али барем нека смени нешто, за убава убава е али нема поента некако :)

На crimson и mirandaa им се допаѓа ова.
  20. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Од сите мои слики до сега тука има различни видови шминка. Имам постирано и со сина сенка, и со виолетова и кафеава, и само со туш и розев кармин, и темно виолетов, бордо, кафеав, крем...Ако биле 2-3 слики од 20 до сега пример, многу слични ,не е сите како што спомнуваше драма квин Бриџет, која сака кавга да отвара по секоја тема, бидејќи ете сака некоја дешавка во нејзиниот живот. :) Нека отвара, кога сака и каде сака, не ме засега мене тоа.

Како и да е гледајте си своја работа, исто така како што го прифаќам и јас мислењето на било кој, а и секој треба да прифаќа и туѓо мислење. Но да сум мислела дека е исправно, според мене, немало да сум постирала слика пак. :)

На littlevampire, simoncelicius, kjukli и 8 други им се допаѓа ова.