@Rose96 овде си со пудрата од seventeen? И која е цената, мислам дека не прочитав на блогот цена ? Инаку многу убава си со собрана коса.
@kristina.k Фала ти многу инаку да, пудрата е од севентин овде, мислам дека 600-700 ден е , не сум сигурна колку беше точно. @crimson Карминот е од Авон, Indulgence daffodil petal
Јас би ве замолила да ставате што имате користено за шминкање под сликата, некогаш ми се допаѓа нешто и ми е глупо само да прашувам што е тоа, што е ова. Роуз инаку какви сенки користиш, гледам и на фб цело време слики, и користиш кафени неутрални тонови повеќе,мене ми се допаѓаат такви, а немам приметено да пишеш кои се? Сакам да се подновам.
Eve I jas da ja pofalam @Rose96 za odlicnata fotografija. A bi bilo ubavo pod slikata da stoi i sto tocno ste koristele od sminka. Ako pocneme site da prasuvame poedinecno, ke ja otupime epten tuka.
@x.Daisy.x Најчесто овие 3 палети ги користам, иако купувам цело време нови пак на неутралните се враќам. Првата палета е од Авон Warm Chasmire еве реценија ако те интересира некој детал повеќе http://rosee96.blogspot.com/2015/05/avon-true-color-duo-eyeshadow-palette.html Втората е некоја пазарска нема фирма на неа ама боите ми се супер погодени и таа некогаш си ја користам. Последната ми е омилена и нај користена, од Clarins e Palette Quatuor 110 Nudes вреди за секој денар, премногу трајна и пигменирана, ама незнам дали уште ја има во продажба. Во ова видео ја имам користено, заради квалитетот на видеото незнам колку се познава еве линк: @Abrakadabra На сликата последно што ја поставив ги користев овие продукти: Seventeen Matt Plus Foundation 01 Beige Seventeen Bronzing Powder 02 Clarins Palette Quatuor 110 Nudes The Stylist Mascara by Seventeen Avon Indulgence daffodil petal во комбинација со Clarins 117 sunset Max Factor Puff Blush Lovely Pink 05
Шминката секогаш ти е беспрекорна и не можам да ти ги изнагледам сликите на инстаграм. Имаш преубава боја на очи, а веѓите ти се совршени. Ми се допаѓа што знаеш да се шминкаш онака како тебе што ти одговара на цртите на лицето. Кожата не знам како успеваш да ја одржуваш толку чиста без ниедна акна, флека или проширена пора ти се воодушевувам искрено. Како кукла си. И веќе ти напоменаа, на сите ни се допаѓа по некој продукт кој си го употребила,па ако не ти е проблем да пишуваш, уште ако имаш и видео снимено за изгледот убаво ќе биде да го ставиш линкот. Начинот на кој си ги шминкаш очите многу ми се допаѓа и дефинитивно би сакала да почнам да го применувам.
Иако не сум постирала во темава, ја следам одамна уште пред да се зачленам на форумов. Освен што користиш прекрасна шминка, имаш огромен напредок и во самото шминкање. Многу ми се допаѓа и што секогаш прикажуваш нешто ново. Со задоволство ги гледам твоите слики Се надевам нема да ми се налутиш, но имам една критика. Би било убаво веѓите да ти ги средува професионалец, бидејќи тие се како рамка на очите и секоја шминка изгледа уште поубаво кога тие имаат убава форма. Поздрав
Не можам да си го редактирам мислењето погоре ама @Rose96 во ова видео каков кармин имаш користено? Нијансата која е или пак бројче некое? Немаш никаква информација за него а многу ми се допаѓа
Ти блaгoдaрaм.. Знaм бaш тoa гo пишaв пред некoлку стрaни ,немaм убaвa фoрмa нa веѓите a бидејќи вo скoрo време ги прaвев дoмa чекaм дa ми изрaснaт пa дa oдaм некaде дa ми ги средaт и дa ми пoкaжaт кaкo дoмa дa се средувaм
@simoncelicius Фала ти многу за убавите зборови денов ми го разубави Карминов паметам беше од Don Juan ама незнам кое бројче затоа што го немам повеќе, во парфимериите кај што продаваат вакви кармино имаат тестери па верувам дека ќе го најдеш. Поздрав
Усните ми беа помали, откако останав бремена црнец не ми е рамен. Сенка имам црно и златно, ама не се гледа убаво, немав добра камера тогаш со телефон се сликав.
од кај ја купи оваа палета? гледам ја користат на видеа на јутуб.. или ти е порачана од на интернет? ти ги следам сите видеа и ми се допаѓа како се шминкаш. само сакам да те прашам во ова видео колку пари го зема ајрајнерот на импала?