Мис стoун пa oд сефoрa јa имaм земенo,јa имaш и нa нет нo мoже дa ти пoдметнaт фaлсификaт, aкo имaш мoжнoст земи си јa oд сoлун oд сефoрa имaaт и 20% пoпуст јaс oкoлу 40 еврa јa земaв
На очите користев сенки од Clarins Nature Temptations eyeshadow palette, golden rose туш, маскара Seventeen Cosmetics, течна пудра и бронзер Seventeen Cosmetics, и хајлајтер од Аура, кармин Ingrid Cosmetic 300
И јас ја користам пудрата од Seventeen, но не значи дека на секому исто ќе му стои, Розе има чисто и убаво лице и затоа убаво и стои, мене не ми стои пудрава бидејки немам толку чисто лице, и плус имам мрсна Т-зона..
Немам и јас многу чисто лице, и и јас имам комбинирана кожа со мрсна т-зона, ама пудрава одлично ми одговара, со еден слој добивам средна покривност како што е на сликата што ја имам ставено на постот од рецензијата, а овде имам 2 слоја и фул покривниост. И нормално има производи што мене никако не ми одговараат ама на некои други им се супер.
Bubace super ti se vegite. Vaka prirodno pusteni bez crtanje i gluposti mene poveke mi se dopaga. Mnogu mrazam crtanje i popolnuvanje na vegi i morav da ti kazam za da ne se optivaruvas, super ti se vegite. I formata e ok, e sea tebe ako ne ti se po keif drugo e... Mi se dopaga i senkata kako e nanesena, interesna kombinacija na boi i moram da ti kazam deka usovrseno ti e blendanjeto. Mi se dopaga zavrsetokot na krajot od okoto i kapakot so senkite i kako e "iscisteno".
Зошто го правиш тоа со устата? Природно си убава, иако има и шминка, немаш потреба од карикирање на сопственото лице. Штета е да се огрдуваш вака. Истото важи за многу девојки, убави, со убави црти, се изобличуваат, а и смешно е. Иако не е тема на муабет тука тоа...ама ете... Инаку убава ти е шминката.