Користено е: База за сенка Артдеко Палета Nude Tude - the balm cosmetics(имаш слика во темата Вашето козметичко катче) Туш за очи Golden Rouse со тврда четкичка Маскара Avon Luxe За веѓите користев црна сенка во многу мала количина. Што се однесува до четките имам повеќе користено,бидејќи имам професионални четки,комплет од 32четки кои ги нарачав од и-беј пред две години и многу сум задоволна.Слика немам бидејќи не сум дома.
Имам многу малце, бидејќи е јак многу Aura -- deep wine И на сликата е малце лош квалтетот зашто ја смалував, неможеше да се стави @kristina.k од сефора таков течен кон мат кармин, бр 13, го има на слика во вашето козметичко катче (ваљда точно ја напишав темата)
Ептен ми е мерачки кога ќе видам вака убаво нашминкани девојки може бидејќи мене не ми оди тоа од рака.. Инаку што пудра користиш?
Си можела малку повеќе да го засенчаш горниот слој за да има некој баланс со белата сенка(или светки).
Da ubo vikas, ama slikava deka e kropnata I e malku od podaleku pa I svetlinata ne mi bese dnevna I zatoa vaka ispadna :/
Не сум некој талент за шминкање знам само туш да ставам ( иако и тоа не знам да го погодам убаво)а обожавам да се шминкам.