Denes prasuvaa za maskarata Masterpiece Transform na Max Factor, vo kategorijata Maskara. Nea ja imam staveno tuka. Malku krem senka i tus.
Користено е: База за сенка Авон Палета Nude Tude - нијанса Sultry Маскара Avon Luxe Туш за очи Голден Роуз
@buba4e89 Iskreno mene poveke mi se dopaga vaka nekoja ponezna nijansa, otkolku koga koristis senki vo jaki boi. Prekrasno!
@lovemme со каков лепак ги лепиш трепките, и колку време ти стојат? дали после тоа се лесни за вадење?
Со лепак на аура. Пред да ги залепам на око ги оставам 3-4 мин да се подсуши малку лепакот на нив. Ми стојат некаде 4 часа.Пошо јас ги лепам над моите трепки (кај делот од тушот) со млака вода ги вадам,немам некој проблем.
Одлично е се навистина. Убави се вештачките трепки ќе ги пробам и јас истите . Еве и од мене нешто Сенките се на голден роуз а и маскарата.
Секад туш и римел ставам али пред некој ден си се шлакав со сенки дома бев сама и немав што да правам...
Фала женски.Јас ги купувам трепкиве од еден салон од охрид 200 ден. Многу по природно изгледаат во живо.