@CC18 за секој ден или за во школо доволно ти е крема (ќе си најдеш соодветна за твоето лице) и некое лабело може и во боја. Додека за излегување можеш да пробаш и со некое моливче (креон), маскара и некој сјај во боја. Можеш да си купиш и бб крема подобро е отколку пудра. Ако незнаеш што и како да купиш прашај во соодветните теми ќе ти одговорат.
Golden Rose Carlo di Roma Golden Rose Моливче за усни Golden rose no 202, супер стои со овие нијанси. Бело моливче Essence, Golden rose туш, маскара Maybelline. Loreal Infaillble. Пудра Max factore whipped creame.
Истите производи , само тука ми се набоени веѓите со моливче Essence. Црниот креон одоздола е Catrice . Руменило Maybelline Colorama Ем , то е . немат повеќе од мене
какви сенки користеше? Многу ми се допаѓаат нијансите за денска шминка. И поофала за веѓите, совршена форма имаат. Сама ги обликуваш или? Ако одиш некаде те молам сподели затоа што долго време барам некој кој знае да работи. И какво моливче/ сенка имаш користено за нив?
Сега видов дека си пишала, нијансата е 300. Јас имам темен тен, оваа нијанси ми се погоди и не ми остава црти кај вратот. Инаку те заследив, можеш да ми пишеш ЛП.