Moze li da mi kazes nesto piveke za pudrata na max factor,za kakva koza e i kolku trae na liceto,na tebe preubavo izgleda i prekrasno ti se nasminkani ocite,sekoja cest
Ти благодарам . Јас имам нормална кожа со мрсна т зона и баш ми одговара,на лице ми трае некаде 3-4 часа .Не е нешто многу покривна што понекогаш ми смета затоа што два пати месечно ми се нафрлува лицето и не ми се допаѓа тој период. Полу мат е и баш ми се свиѓа.
Eve ushte edna moja shminka nesto kako smoky eyes, na blogot imam koi produkti gi korisev i kratko cekor po cekor objasnuvanje kako da ja krekirate shminkava ako ve interesira eve link : http://rosee96.blogspot.se/2015/09/fotd-olive-green-smoky-eyes.html
Со дозвола на мама си поиграв со нејзините шминки.Секоја грешка е оправдана и секоја критика е добредојдена, сепак прв се шминкав сама
Многу ми се допаѓа. Според мислењето претпоставувам дека си многу млада, па ми се допаѓа што не си се зацрнила со моливче Кафеавото е многу убаво изблендано. Имаш потенцијал, ќе те биде
Мислев дека си ставила слика од твојата шминка... Баш ја листам темава кога сум те пофалила за прекрасната шминка на втора страна (летнало времето).
Еден мал совет од мене ти е да не оставаш таква остра линија, блендирај ја сенката малку повеќе, така ептен неубаво изгледа.
Sekako deka da,samo sto po nekogash ja ostavam taka bidejki senkata e po nezna,linija ne se poznavase mng toa e taka od e efektot Sepak site imame razlicni vkusovi
Може ли да пишеш која нисјанса е карминчето? На голден е нели? Бојата е преубава за преку ден Исто и за онаа слика од погоре со розевото/ виолетовото карминче, едното е сјајот на аура а карминот?