Најобично. Црна сенка со сиво измешана,црно моливче,маскара,и то Сепак различно ми е малце од сликиве,ама никогаш неможам истиот ефект да го добијам со апарат,како што ми е на очите.. Нмв,да не дрнам ај
Сенките се на Essence, Smokey Eyes Set, а течниот ајлајнер на Miss Sporty. Квалитетот е лош зошто е сликано со webcam.
убаво би било доколку не вие тешко, сите што постирате слики од вашата шминка да ја наведете и фирмата на шминката со која се шминкате, како што направила Бризи, вака човек може сенки или било што полесно да одбере. Инаку супер сте сите, брееј се шминкате како прави стилистки. :up:
Би требало како што гласи темата, да се поставуваат ваши лични слики. Доколку има лажни слики, истите само да се пријават, за да не се создаваат оф топици.
Истите сенки само под различно светло,инаку од страна не сум средила баш имам вишок ќе ме извините,ама онака по дома се шминкав,проби инаку користев вакви сенки и морам да ги пофалам ефтини а многу убаво се нанесуваат како првите,на сликава не изгледаат како што треба инаку се,бела,сива,темносива и розева.
Mорам да кажам дека точно вака те замислував !! ПОшто некако ми зрачиш со енергија и позитива... да не сум офф јас престанав така често да се шминкам но да кажам дека не сум заборавила Просто одмарам... Секојдневно е пудра, моливче- или некоја лесна сенка(претежно сребрена) и сјајче или лабело Сликата се од пред мнн мнн време минимум има 5 години