На последната слика е употребен молив Nyx 858 па кармин Голден Роуз Мат бр.03. На претпоследната слика е употребен молив за усни Maybeline Colorama молив за усни бр.110 pink so chic,потоа кармин Ultra Colour Indulgence Авон шифра: Spring Lilac па на крај сјајот на Аура бр.612 .
Ми тргна со ставањето слики насекаде, па и тука да се пријавам Користам шминка 20-тина години сигурно Во последни години преферирам natural look Ово е секојдневната петминутна шминка, толку имам време. Не е така бледо како на сликите, и руменило не се познава многу, не знам зошто Спојлер Спојлер
Мене @Sky-butterfly ми личи на @1209 а @1209 ми личи на Северина, и е прекрасна Ама сега кога Бриџит спомна, и на Jennifer Garner личиш И супер е шминката.
Да имаме сличности вистина во облиκот на лицето и неκои дρуги линии со Сκај, но и мене повеќе ми личи на ЏенифеρА инаκу многу ми ρеκле деκа личам на Севеρина во попρиρодна веρзија, една баба и автогρам еднаш тρгна да ми баρа Фала ти Κρимсон Да не сум ептен офф ќе κажам деκа шминκата е супеρ етен нежно и пρиρодно.
Да. Седиме дома пред одгледало, се шминкаме, и се тоа само за на фемина слики да ставиме. Али ај да не зборам за сите, ќе кажам лично за мене иако не верувам дека некој специјално за фемина се слика Сликите што ги имам ставено јас, не сум само за овде шминкана. Баш премногу пати се немам ни сликнато а сум имала убава шминка.
Благодарам девојки. Па не знам, не дека немаме некои сличности со Џенифер, баш и ги гледав сликите, никој досега ми нема кажано ниту ме споредено со некој познат. Освен кога бев помала тетка ми кажа дека сум и била иста ко Наташа Беквалац ама и она беше во тие години ко и јас. Сега пораснавме А за шминкање за фемина јас не гледам проблем, всушност темава е таа, секој да покаже начин на шминкање, да даде идеја, па дури и само за на форум дома да е нашминкан. Така јас ја разбирам. Да имам време специјално ќе се шминкам само за фемина, па што
jas ne rekov deka ne treba deka e nesto loso ili bilo sto samo si prasav koj se nasminkal za tuka onaka cisto informativno ))) site ste top nasminkan i site ste preubaviiiiii ))))
da imav nekoja sminka doma ke se nasminkav i ja i ke staev sliki za da vidite deka nemam nisto protiv hihihih
pa sto ako sum masko moze i jas sakam da si se sminkam )))))) hihihi se salam neznam so baram onaka uletav si se iznagledav sliki so ubavi devojki isto ko da sum bil vcera u disko moze i bolje si pominav barem se sredeni devojki vidov )))))