Мерак некој ме фати да ставам слика, иако се со лош квалитет сликите. Ќе ми простите Oва беше некој глуп обид за омбре, иако тука не се познава многу во живо не беше лошо. И не си ја прецртувам устата доле на краевите таква ми е, бонус бубулица . Плз не ме тепајте Кога нема да ме мрзи обично вака си терам преку ден.
Ептен нежно овој пат, дури ни сенката не се гледа многу. Ова воопшто не личи на мене затоа што обично секогаш ставам туш, но ајде си реков да пробам и без. Па и не е толку лошо и вака. И знам дека на левото око не треба да имам линија, заборавив да ја изблендам уште малце.
Ejj ti blagodaram mnogu. A da ne kazuvam kolku si ti isto taka preubava. Ubavo e da ti go kaze ova nekoja od vas. Koga mislam na "vas" mislam na tebe Miranda Marama I Koritsaki I mozebi nekoja sto isto taka ja biduva za sminkanje ama ne mi teknuva sega. Patem Mareto go nemam videno vo temava Te ocekuvame vo mnogu skoro da si znaes Maramke
Лепото Мислам дека првпат ставаш слика на која вака поасално ти се гледа цело лице (или јас првпат вака те гледам), и прекрасна си ми. Ти одговара никот мор ептен
^^ Мене линијава ми е сосем нормална кога се става маскара, незнам зошто така мислиш искрено. Ајде да не ја полнеме темата со офф-топици веќе, ќе станеме досадни.
Klasicna esenska shminka Koi produkti gi koristev i kratko objasnuvanje kako da se nashminkate vaka kaj mene na blog eve link na koj go interesira: http://rosee96.blogspot.se/2015/10/classic-fall-make-up.html
Nemise dopagjase kvalitetot na fotofrafiite pa go trgnav postot :/ Eve produkti sto gi koristev *Очи Clinique Neutral Territory Jordana Cosmetics mono eyeshadow Sephora Classic Eyeliner Golden Rose x4 Ultra Volume *Усни Impala lip liner 204 Clarins Lip Gloss 07 Blackberry *Лице Avon Luxe face primer Maybelline Fit me foundaton 105 Maybelline fit me concealer 15 Sleek Contour kit medium