Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ваша најголема модна утка

Дискусија во 'Мода и стил' започната од marama, 6 февруари 2012.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    На еден мој роденден се појавив во сомот кремасти пантолони со розева дуксерка и патики топуци розеви подкачени со плута. Кога ќе ги видам сликине не знам дали да плачам или да се смеам.
    Исто на друг роденден, фармерки траперести истите топуци, бела блуза и одозгора моден додаток розев ЕЛЕК, а зошто ми бил не знам. :D

На WarriorAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.982
    Баш пред некој ден ги гледав сликите и останав [​IMG]
    Значи, зелена блуза со девојка на неа, тексас суќња, залени чорапи, нагоре до глужд, и розеви сандали. Абе ајдеее :^)
    А на повеќето слики сум во мода, едно ГОлемо ФАЛА мамо :angel: :wasntme:

3. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Беше во средношколските денови. Немав чевли па решив да си купам по секоја цена... ]:)
    Немаше многу избор па сум земала едни кои прилегаат на 40 годишна теткица..
    Ко ќе се сетам кај ми бил паметот и како сум ги носела (не бев толку малечка)... :$ :$ :$

4. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    1.249
    Второ одделение за групната слика со класот носев црвено плишано костумче со скајни јаки на елечето, бели хулахопки и црни цевли на ниско топуче, напред кај прстите лаковани и имаа златно синџирче. Презаљубена бев во костумчето. :D

Основно бев, шесто или седмо одделение небитно, во месец мај носев сомотни кремасти ѕвонарки со светло лилава блуза нешто како сатен материјалот и црни чевли како на некоја лоша управничка на затвор од шпанска серија. Бруки невидени, а предотерана се мислев. :x :tmi: (Добро е што немам доказ за "убиствената" комбинација).

Средно, прва година...маслинесто зелени (одвратни) фармерки и светло плава блуза надолу што беше со ластик, а нагоре ширеше. Кај ми бил паметот мајкоооо....

5. fox.megan

fox.megan Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    Во сабота ајде ќе излегувам денски на кафица и мислам дека полошо не можев да се облечам. Едно сукниче бело цветно со ластик, кошула и капак на се, сандали со монисти, хахаха имам дури и слика сега ми текна, да ви демонстрирам посликовито...(се извинувам од напред за направената штета на вашите очи, разум а воедно и стил со сликава)

Прикачени фајлови:

6. planet

planet Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    73
    Во трето-четврто одделение некаде, на групна слика. Бела маичка на кратки ракави со натпис Barbie, маслинести три-четврти панталони, под нив розови тенки хулахопки и црни патики. За мизеријата да биде најголема, на главата еден реп ваков:

И со него фатени три влакна од шишката, фонтана фризура. За позата на сликата да не коментирам. :rofl:

На WarriorAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085

Што има грешно во ова? :^)

На LittlePinky и VIN.diesel им се допаѓа ова.
  8. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420

Тотална некултура покажуваш тука !
    Не е важно да покажеш што не било убаво ....Според мене имаш прикачено туѓа слика или пак сакаш да те пофалат колку си ти згодна :fubar:...
    Сепак пофалби за комбинацијата од машка страна ;)

На Blue.Ribbon му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Blue.Ribbon

Blue.Ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2013
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    78
    Ролка и на неа рамбовка (не бев сама таква беше "модата") :rofl:

10. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Исто така и јас и целото друштво така си се носевме по оваа мода, со мотото "црна ролка на све иде" :!: :D :D :D дури и кошули над ролката, сега се смееме на модава, бруки :D

На Blue.Ribbon му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Уф кога се сетам си пеам ДОЏЕ МИ ДА ВРИСНЕМ
    На една свадба бев во фармерки плав блузон и розови чизми оние тупуците
    и еден пат кога мислев нема да ме пуштат да излезам а ме пуштиа и немав време си појдов во сатенски црни панталони розова блуза црн дуксер и црни патики хахаха сатенски панталони и патика ццц

На barbyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.490
    Допаѓања:
    17.198
    Во прво одделение за групната слика на крајот на годината сама се облекував, шо разбира мама. :makeup:
    Циклама маица на голи раменици а од градите до вратот еден дел на врзување бел, а под него сиви монистри, темен тексас суќна, плави хулахопки и кондури кремасти со црвено.
    А па и ’позата’ изремчена најмногу што можам. Супер.
    Фала на пажња.

13. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Кога имав 10 години,сама се облеков за на слава,мајка ми не беше тука и сама си се облеков :D розева маичка по кратки со барби,кафеава суќна со цветови,портокалови хулахопки со мали пеперутчиња и бели сандали :x :x :rofl: :rofl: :rofl:

На Sw3et.Ang3l му/ѝ се допаѓа ова.
  14. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Онака како мал кога мајка ми знаеше да ми прсне женски парфем пред да одам во школо (после ме сакаа наставничките па нормално :lol: ) :D ..
    И сега тазе утка имав облечена маичка наопачки :lol: ... (мала е разликата ,таква е маичката ]:) ) нешто ме зезаа демек против уроци ова она ама кој па мене ке ме урочи :$ .. .
    По грешка облечени различни чорапи .... :lol: .... ( жива брука ) ......
    А највеке ги мразев фармерките што бев приморан да ги носам како мал .. од оние со прерамки .,Ми асоцираа на мајстор и ме зезаа :fubar: :swear: хахах детска работа !

На WarriorAngel и Dog-lover им се допаѓа ова.
  15. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Темата ме наврати на години наназад. Кога ке ми текне на една моја комбинација ми иде да се фрлам од зградава :D Имав жолти сомот панталони(читај машки модел) до глужд во кој бев лудо заљубена ( каде ми е бил паметот сеуште се чудам ) и си ги комбинирав со едно џемперче целото на коцки во сите можни бои ( црвена, зелена, црна, кафеава ). И целата таа комбинација да добие шмек носев едни кондура-патики ( неможам баш да ги дефинирам ) дреч плави. :x :x

16. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Хухух имало како не
    Еднаш бев 3то одд и ми купија зелена мини суќничка
    [​IMG]само со цветен принт на неа( големи зелени ружи) и карнер-два плус(некако се преклопуваа карнери напред- дијагонално :^) )
    ми ја купија за на свадба :!: ( но свадбата беше во мај а мене уште во март некаде ни ја купија) и онаа голема пуста желба да се носи новата суќна не се издржуваше
    Еден ден во март некаде(снег надвор имаше) отидов на школо нормално облечена во фармерки, монтка и шалче :!: , но на големиот одмор(кој ли господ ме гледал :?: ) со другарката тркнав до дома(школото ми беше на 2минутки од дома) и се преслеков во новата суќна и се вративме на часови [​IMG]
    Кој мозок со ваква суќна на снег еј па и во школо :x
    Аа и секако си облеков кожа боја хуахопки од мама( тоа што беа ренде напраени не е битно нели ;) )
    и кломпи топуци од 10цм неизбежен моден хит :tmi:

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  17. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Ова како помала.
    Темно розеви кратки пантолчиња,црвена рамбовка,светло розеви апостолки и сина капа. :x

Све ми боје лепо стоје! :D

На Kaylie му/ѝ се допаѓа ова.
  18. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Како помала можеби имав 11 - 12 години, вака се облеков за на училиште:

зелена блуза, тексас суќничка, кафеави хеланки и конверс патики црно со бело. :x :x

На Kaylie му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    ехее, дали била една :tmi: :rofl: порано (читај пред 3/4 години :D ) почнав сама да си се облекувам, со мислење како pamelche-
    и така знам за сликање со класот носев кремасти панталони, розева маичка, некои балетанки и (drumroll please) темно зелени чорапи :D и ај тоа некако се поднесуваше, ама па еднаш исто за сликање носев едно зелено фустанче со цвеќиња (беше некаква форма со што требаше да има маичка под него) и јас одбрав баш црвена маичка :$ и тоа ептен дреч црвена..
    и памтам еднаш пред 2 години шо носев на училиште (фала богу не беше тоа за сликање), лето беше и затоа носев темно сина маичка на прерамки (назад се вкрстуваа), розеви шорцеви како за на плажа, и нели бидејќи сум на училиште - под шорцевите темно сини хеланки :tmi: и сите ме прашуваа дали шорцевите ми се пижами и јас тоа некако си го сватив како комплимент 8) :rofl: и многу други имало, амо сега само на овие се сеќавам :D

20. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Па, кога бев помала носев една многу грозна маица (мислам дека имаше некоја слика на девојка и некои светки) од која сеуште се срамам. Изгледаше како да е купена од некоја тезга.Не знам што видов во неа (веројатно ништо, туку ја купив затоа што сите носеа такви, а јас тогаш многу сакав да бидам нормална). Може да се каже дека беше како за ѓупци. И што е уште полошто, ја носев во комбинација со розови кратки тренерки ( а блузата беше бела и од неа висеа некои црни партали). :puke: