Ваша најголема модна утка

Дискусија во 'Мода и стил' започната од marama, 6 февруари 2012.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    На еден мој роденден се појавив во сомот кремасти пантолони со розева дуксерка и патики топуци розеви подкачени со плута. Кога ќе ги видам сликине не знам дали да плачам или да се смеам.
    Исто на друг роденден, фармерки траперести истите топуци, бела блуза и одозгора моден додаток розев ЕЛЕК, а зошто ми бил не знам. :D

На WarriorAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Баш пред некој ден ги гледав сликите и останав [​IMG]
    Значи, зелена блуза со девојка на неа, тексас суќња, залени чорапи, нагоре до глужд, и розеви сандали. Абе ајдеее :^)
    А на повеќето слики сум во мода, едно ГОлемо ФАЛА мамо :angel: :wasntme:

3. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Беше во средношколските денови. Немав чевли па решив да си купам по секоја цена... ]:)
    Немаше многу избор па сум земала едни кои прилегаат на 40 годишна теткица..
    Ко ќе се сетам кај ми бил паметот и како сум ги носела (не бев толку малечка)... :$ :$ :$

4. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    420
    Допаѓања:
    1.251
    Второ одделение за групната слика со класот носев црвено плишано костумче со скајни јаки на елечето, бели хулахопки и црни цевли на ниско топуче, напред кај прстите лаковани и имаа златно синџирче. Презаљубена бев во костумчето. :D

Основно бев, шесто или седмо одделение небитно, во месец мај носев сомотни кремасти ѕвонарки со светло лилава блуза нешто како сатен материјалот и црни чевли како на некоја лоша управничка на затвор од шпанска серија. Бруки невидени, а предотерана се мислев. :x :tmi: (Добро е што немам доказ за "убиствената" комбинација).

Средно, прва година...маслинесто зелени (одвратни) фармерки и светло плава блуза надолу што беше со ластик, а нагоре ширеше. Кај ми бил паметот мајкоооо....

5. fox.megan

fox.megan Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    Во сабота ајде ќе излегувам денски на кафица и мислам дека полошо не можев да се облечам. Едно сукниче бело цветно со ластик, кошула и капак на се, сандали со монисти, хахаха имам дури и слика сега ми текна, да ви демонстрирам посликовито...(се извинувам од напред за направената штета на вашите очи, разум а воедно и стил со сликава)

Прикачени фајлови:

6. planet

planet Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    73
    Во трето-четврто одделение некаде, на групна слика. Бела маичка на кратки ракави со натпис Barbie, маслинести три-четврти панталони, под нив розови тенки хулахопки и црни патики. За мизеријата да биде најголема, на главата еден реп ваков:

И со него фатени три влакна од шишката, фонтана фризура. За позата на сликата да не коментирам. :rofl:

На WarriorAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.058
    Допаѓања:
    5.103

Што има грешно во ова? :^)

На LittlePinky и VIN.diesel им се допаѓа ова.
  8. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420

Тотална некултура покажуваш тука !
    Не е важно да покажеш што не било убаво ....Според мене имаш прикачено туѓа слика или пак сакаш да те пофалат колку си ти згодна :fubar:...
    Сепак пофалби за комбинацијата од машка страна ;)

На Blue.Ribbon му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Blue.Ribbon

Blue.Ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2013
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    78
    Ролка и на неа рамбовка (не бев сама таква беше "модата") :rofl:

10. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Исто така и јас и целото друштво така си се носевме по оваа мода, со мотото "црна ролка на све иде" :!: :D :D :D дури и кошули над ролката, сега се смееме на модава, бруки :D

На Blue.Ribbon му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Уф кога се сетам си пеам ДОЏЕ МИ ДА ВРИСНЕМ
    На една свадба бев во фармерки плав блузон и розови чизми оние тупуците
    и еден пат кога мислев нема да ме пуштат да излезам а ме пуштиа и немав време си појдов во сатенски црни панталони розова блуза црн дуксер и црни патики хахаха сатенски панталони и патика ццц

На barbyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.607
    Допаѓања:
    17.452
    Во прво одделение за групната слика на крајот на годината сама се облекував, шо разбира мама. :makeup:
    Циклама маица на голи раменици а од градите до вратот еден дел на врзување бел, а под него сиви монистри, темен тексас суќна, плави хулахопки и кондури кремасти со црвено.
    А па и ’позата’ изремчена најмногу што можам. Супер.
    Фала на пажња.

13. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Кога имав 10 години,сама се облеков за на слава,мајка ми не беше тука и сама си се облеков :D розева маичка по кратки со барби,кафеава суќна со цветови,портокалови хулахопки со мали пеперутчиња и бели сандали :x :x :rofl: :rofl: :rofl:

На Sw3et.Ang3l му/ѝ се допаѓа ова.
  14. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Онака како мал кога мајка ми знаеше да ми прсне женски парфем пред да одам во школо (после ме сакаа наставничките па нормално :lol: ) :D ..
    И сега тазе утка имав облечена маичка наопачки :lol: ... (мала е разликата ,таква е маичката ]:) ) нешто ме зезаа демек против уроци ова она ама кој па мене ке ме урочи :$ .. .
    По грешка облечени различни чорапи .... :lol: .... ( жива брука ) ......
    А највеке ги мразев фармерките што бев приморан да ги носам како мал .. од оние со прерамки .,Ми асоцираа на мајстор и ме зезаа :fubar: :swear: хахах детска работа !

На WarriorAngel и Dog-lover им се допаѓа ова.
  15. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.469
    Темата ме наврати на години наназад. Кога ке ми текне на една моја комбинација ми иде да се фрлам од зградава :D Имав жолти сомот панталони(читај машки модел) до глужд во кој бев лудо заљубена ( каде ми е бил паметот сеуште се чудам ) и си ги комбинирав со едно џемперче целото на коцки во сите можни бои ( црвена, зелена, црна, кафеава ). И целата таа комбинација да добие шмек носев едни кондура-патики ( неможам баш да ги дефинирам ) дреч плави. :x :x

16. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    Хухух имало како не
    Еднаш бев 3то одд и ми купија зелена мини суќничка
    [​IMG]само со цветен принт на неа( големи зелени ружи) и карнер-два плус(некако се преклопуваа карнери напред- дијагонално :^) )
    ми ја купија за на свадба :!: ( но свадбата беше во мај а мене уште во март некаде ни ја купија) и онаа голема пуста желба да се носи новата суќна не се издржуваше
    Еден ден во март некаде(снег надвор имаше) отидов на школо нормално облечена во фармерки, монтка и шалче :!: , но на големиот одмор(кој ли господ ме гледал :?: ) со другарката тркнав до дома(школото ми беше на 2минутки од дома) и се преслеков во новата суќна и се вративме на часови [​IMG]
    Кој мозок со ваква суќна на снег еј па и во школо :x
    Аа и секако си облеков кожа боја хуахопки од мама( тоа што беа ренде напраени не е битно нели ;) )
    и кломпи топуци од 10цм неизбежен моден хит :tmi:

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  17. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Ова како помала.
    Темно розеви кратки пантолчиња,црвена рамбовка,светло розеви апостолки и сина капа. :x

Све ми боје лепо стоје! :D

На Kaylie му/ѝ се допаѓа ова.
  18. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Како помала можеби имав 11 - 12 години, вака се облеков за на училиште:

зелена блуза, тексас суќничка, кафеави хеланки и конверс патики црно со бело. :x :x

На Kaylie му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    ехее, дали била една :tmi: :rofl: порано (читај пред 3/4 години :D ) почнав сама да си се облекувам, со мислење како pamelche-
    и така знам за сликање со класот носев кремасти панталони, розева маичка, некои балетанки и (drumroll please) темно зелени чорапи :D и ај тоа некако се поднесуваше, ама па еднаш исто за сликање носев едно зелено фустанче со цвеќиња (беше некаква форма со што требаше да има маичка под него) и јас одбрав баш црвена маичка :$ и тоа ептен дреч црвена..
    и памтам еднаш пред 2 години шо носев на училиште (фала богу не беше тоа за сликање), лето беше и затоа носев темно сина маичка на прерамки (назад се вкрстуваа), розеви шорцеви како за на плажа, и нели бидејќи сум на училиште - под шорцевите темно сини хеланки :tmi: и сите ме прашуваа дали шорцевите ми се пижами и јас тоа некако си го сватив како комплимент 8) :rofl: и многу други имало, амо сега само на овие се сеќавам :D

20. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Па, кога бев помала носев една многу грозна маица (мислам дека имаше некоја слика на девојка и некои светки) од која сеуште се срамам. Изгледаше како да е купена од некоја тезга.Не знам што видов во неа (веројатно ништо, туку ја купив затоа што сите носеа такви, а јас тогаш многу сакав да бидам нормална). Може да се каже дека беше како за ѓупци. И што е уште полошто, ја носев во комбинација со розови кратки тренерки ( а блузата беше бела и од неа висеа некои црни партали). :puke: