Имаше високи бев сабајле за мајка ми да купам, беа останати само високи ама кога ги споредив си ги задржав овие за мене
Не тие ми се од пластичарска. Бохемија се, околу 650 ден. Многу е убаво тенко стаклото си ги обожавам. Ги имам видено и во Меркур.
За две чаши вака полни-средно цвекло, 2 јаболки, 1 поголем морков, пола лимон и мал портокал. Нема ич вода. Цвеклото ја дава убавата боја
Благодарам. Баш синоќа ја добив како подарок од другар, радости до небо! Јас како coffeelover многу пребирам за шолји за кафе, освен за кафе и MugLover сум на некој начин, дури и кога одам по хостели буричкам по кујна за да најдам убава шолја за кафе. Мерачки да се напијам. Инаку, претпоставувам дека другаров ми ја купил од Џамбо, мислам дека таму забележав вакво нешто. И веројатно се околу 100тина денари, не знам.
Spoiler Сликано специјално за темава во декември. Сликано и заборавено. Во темата за Старбакс пишував заради што го пијам само во празничната сезона. Ако сметате дека не му е место овде, пријавете кај Реин. Ама, се надевам дека нема. Effort е во прашање.