јас срцка кај тебе идам на кафе <3 хахахааха вака поштено да ти се убацам со претходно предупредување
Искрена почит до сите ваши фотографии со прекрасни шољи, филџани или како кој ѓи вика, но она што не може да се наслика и пренесе со слика е љубовта со која е сварено кафето што е за мене најбитната состојка. Може да биде тоа и најобично црно кафе во стар филџан без рачка, но ако е сварено со љубов и го пиеш во атмосвера исполнета со многу љубов и во присуство на луѓе кои ви значат, може да биде многу повкусно отколку да пиеш од златен филџан или филџан со кристали и незнам ти како кафе а да бидете сами. Пиењето кафе не е само ритуал со кој се внесува кофеин во организмот, пиењето кафе со некого е дарување на љубов и посветување време на некоја драга особа, кафето е само состојка која ги зближува луѓето.
Ова е кој како си ги доживува работите! Пазлични луѓе и различни уживања! Мене за уживање во кафето доволно ми е утро, мојот омилен филџан и јас... Нит ми треба особа плус, нит било што друго. Најслатко ми е кога го пијам рано наутро, сама, во мојата омилена шолја единствена преостанета од убавиот сет филџани за кафе! Тоа е за мене атмосфера!
Добро утро.Кај сите новогодишно украсено, аии што ви е убаво.Ние дури другата недела ќе красеме.Сите биле зафатени. Нескафе лате за расонување и цеден сок за витамини и одам да фатам книга.