Од вчера сум на диета Сликата стара е А ти книгава демек учиш а Или само за сликање Ќе не биде Да не бидам ептен офтопик Иако може го имам ставено
Дојдов да ви го препорачам чајчево. Во Зегин продавниците за здрава храна е на попуст. Одбрав зелен со цвет од цреша и арома на ванила. Пре. Денес одам и други вкусови да купам.
@Sky-butterfly дали книгата има иста содржина како филмот? И јас сакам таг кога ќе ја дочиташ да знам дали да ја набавам. Ми се олади кафево дур го сликнав
@Mama25 Леле, дај нешто блог/инстаграм да те следиме Не се реални убавиниве од фотографии што ги постираш Какви композиции и квалитет... врв на совршенство!
@Someonespecial Спешалке немам ни едно ни друго, немам време за такво хоби. Некогаш извира некоја инспирација па тука ја делам со вас @Summerlover многу си строга, Специ ми е омилена од младежов овде Можам да ве поканам на кафица, да компензираме. Вие ке чувате деца ја ќе ви правам кафе.
@Mama25 Абе ти остај ја Спецка, од најфините човек треба секогаш највеќе да се пази За кафица, прочитав пица, ваљда дека сум гладна, ама either ways, am in
Spoiler Го немам гледано филмот, а со книгата сум при крај... користам секој слободен момент да ја прочитам. Многу е живописна, со деталите кои проникнуваат до сржта на ликовите, описите, и искрено не можам да замислам како сето тоа би можело да биде доловено на филмот, визуелно. Не ми е баш лесна за читање, не да ми е напорна, туку напротив, толку детално прониклива да морам да се сконцентрирам за секој опис да го доловам. Ќе те тагнам и тебе и @LivingGlam, мада вчера едвај се воздржав од искушението да ѕирнам во спојлерот во темата за прочитани книги. Сепак фала ти Ливинг што го стави во спојлер, бидејќи темата ми е во надгледуваните, па се' ми стига Ама сега сум нетрпелива за крајот