Водолија гледаш го имаш парфемот Far away од Авон. Ме интересира што парфем е , основните ноти Ми рекоа е тежок доста, а од друга страна слушнав дека е преубав
И јас сакам да ја прашам нешто водолија дали си задоволна од лосионот за тело од Авон од темјанушки? Сакав да си го порачам ама не бев сигурна...
Убав е посвежо мириса, таман лето иде сега. Вака темјанушки си мислиш ко на трева мириса но не е така Јас лично не го сакам многу мирисот на цвекињата во парфемите, но ова е баш супер како и сите спрејчиња и лосиони од Naturals затоа и сите ги имам
А Феминки да ве прашам гледам кај неколку од вас во колекциите ги има четирибојните сенки за очи од Авон, па бидејки тие ми се следни на мета сакам да ве прашам колку сте задоволни.Се собираат ли, траат ли, мат се или?
Прекрасна е..Најубава пудра до сега што сум користела. Покрива се, не е тешка пудра и е супер за во лето. При крај ми е, и си собирам пари за пак да си ја купам... :up: :up:
Само да кажам јас денес си купив втора тура од Мејбилајнот. Пробав Менхетен и се исфрлив. Пробав тестери на Боржуа хелти Микс и таа не ми се допаѓа. Абе најубава е Мејбилајнов, ама исклучиво за сува кожа. Многу е хидратантна. Во Јуник прво бев 540 е, а во Ким она во ГТЦ карши Спицикото е 490
Да да закон се порано бев зачленета во ројал и сум презадоволна особено за парфемите,кој од кој се потрајни алал да им е гледам го имаш верона-ако ти е тој крајниот и јас го имав порано Спојлер плус winflower sun зелениот го имав,ама го нема повеќе
од импалата сум задоволна иако некои од моите другарки не ја користат оти премногу им ја сушела кожата ама се зависи од типот на кожа додека пробаш нема да знаеш