На првата слика, комплетот од повеќе четки и сунгерче од Авон во златно паковање што се менуваат , како си задоволна ? Четката за нанесување течна пудра остава линии по лицето?
Некако чудно ми е сунгерчето кога поминувам како бели линии ми прави и мн пудра трошам со него . Јас како гратис дека го земав па не жалам пари, ама четката што е од др страна си ја максимално користам за контури и мн ми е убава.
Шминките што ги користам секојдневно ги чувам во несесер,понатаму ќе ставам слика од цела шминка што ја имам
Alverde cover and stауповторно ја вратиле во продажба или од поодамна ти е? Ја нема со месеци и не знаеа дали ќе донесат пак.
Од последниот пат кога сликав, работите драстично се променија. Многу нови производи, многу стари фрлени, поклонети. Следно чистење и ви го претставувам моето старо-ново катче, во абдејтирана и поусовршена верзија. Proud make up junkie.
Па онака, не сум нешто задоволна. Леплив е и прозирен, па понекогаш во зима го користам како лепак за пигменти, ама кога знам дека треба да ми издржи само неколку саати. Не е многу траен.