Даа, одлични се, јас ги обожувам, и пигментирани, и лесни за блендорање, лесно се надоградуваат. Супер се
Бројчето е 501 ама кога ќе го ставам на мене испаѓа многу посветла боја него таа што е на пакувањето прикажана, да знаеш.
Конечно дојде денот за средување кармините едвај чекам да имам прилика да ги користам, преубави се и тестерите се надевам ќе дојдат на ред
Имам две прашањаа Од каде ти е футролата за четки, преубава еее, ии дали држачите за блендери се баш за блендери или за јајца, преслатки се. Не знам како не ми текнало до сега фа си купсм држач за јајце, зошто се пребарав за блендери и нигде нема а тие во Минисо не ми одговараат
Футролата одеше заедно со четки одамна ми е од продавницата мода на бит пазар (има и сега слични, само квалитетот на четките не е ист полош е). А инаку овие се за јајца да хахаха од џамбо. Има држачи баш за блендери исто во џамбо околу 100 денари се.
Како поранешен голем фан на шминка, сега веќе сведена на минимум, овие производи ми се најпогодени и само овие ги користам. Од пудриве најкористена ми е Цц кремата. Секојдневно Ревлонот ја користам со години. Мac ми е употребена само 2 пати. Темна ми е.. секогаш онлине порачувам, сестра ми ги носи од Германија и нијансава Nc15 на нет изгледаше супер а вака темна ми е Макс Фактор и Лореал ми се одлични и лесни. Револушн ми се потешки и ги користам само кога сакам фул покривност. Кармините ми се сведени на минимум. Фан сум на Nyx сјајеви и моливи. И кармините на Мac ептен ретко ги користам.. Двата нуде кармини се некои пазарски но одлични Маскарата на Мејбилајн никад не ја мењам. Со другата само добивам поголем волумен. За веѓи гелов е пазарски и го користам истиов со години. Гелот на Nyx кога го купив рекоа трае 3 дена, мене едвај 3 саати
@Dodo1 Порано ги купував во Александар козметик кај Зебра но сега ги земам во Феризај во Косово. Имаат Nyx Продавница и ги земам нецели 4€