Спојлер зависи кој.кога се на попуст можеш да ги најдеш околу 700-800ден.инаку се парфеми,а не тоалетни води и се 100мл,што е најбитно.има и едни 1500ден,кога се на попуст се 1200,ги носат имињата на познатите парфеми-пример хуго бос,лаура биаџоти итн,и ја имаат истата нота на тој парфем,исто мирисаат,само не се во оригинал шишиња трајни се и вредат
Karina парфемот е супер долго време трае, лично мене многу ми се допаѓа, со Incadessence ми се едни од омилените, т.е сите од Авон ми се омилени пафреми Основните ноти му се роза, ВАНИЛА( може тоа му го дава оној посебен шмек што мене ми се допаѓа ) и сандалово дрво. Многу се осека-мириса дури откако ми се испрани блузите а марамите...од нив ми мириса цела фиока. Сепак секој вкус е индивидуален ама лично мене многу ми се допаѓа.Ако се двоумиш ќе си купиш ко мене од 30 мл и побрзо ке го потрошиш,јас тогаш се двоумев дали Far Away или Incadessence да го порачам па ги порачав и двата, ама и од двата сум многу задоволна, Far Away повеќе за вечерни излегувања го користам повеќе се осеќа.Се надевам ти го дадов одговорот што го бараш и се надевам и ти ќе бидеш задоволна од парфемот. П.С Sorry што доцнам со одговорот.
лудо прекрасни работи имаш да те прашам какви ти се тие палети со сенки кафеавите и зеленкасти што се ?
Kарло ди рома, ги има во парфимерииве, не се скапи ич, а убави се мене ми се свиѓа овој бренд, зашто е ефтин и квалитетен
Eве нешто од она што моментално користам.Малку ми е шубе и не бев сигурна дали да сликам ама ајде,еве нешто
Aухх мацуш в срце ме погоди со Love Dance како не и реков на мама да ми го пушти,плус ефтин беше така?350-400? како си задоволна со cLEO јас имав купка од ванила,како мирисаше
Да да,ефтини се Love Dance,375 беше кога си го купив,пред две недели Инаку,Cleo е со мирис на тропско овошје и е прекрасноо
А мацуш, од ЛипБалм Summer dream лабелцето убаво е? На што мириса? И не се ветувам за денеска ама наскоро ќе ставам слики од моето козметичко катче
Спојлер http://www.rsi-mk.com/ eве ти линк ама мислам дека не може по нет,најди си некој што е зачленет да ти порача има каталог
Јас пак да прашам за мејбилин пудрата.. за каква кожа е? И колку е покривна/тешка? не е онака пре пре? бидејки не сакам такви, да ме направи вештачка,порцеланска
Па кажано е, за сува кожа. Многу хидратантна крема. Задоволително покривна. Дава сјаен сатенски изглед. Другиве пудри ми се некако по мат изглед, нема сјајност која нас со сува кожа ни недостасува. Мејбилајнов е перфекција за секојдневен изглед.
Има онака летен мирис,на овошје,не можам точно да го дефинирам,нешто како малинка,боровинка-свеж мирис.Убаво е