Уф, многу ми се измешани. Белите се од Алиекспрес, имам од Аура,Есенц, Катрис…така ги купувам што ми треба. Ама белите ич не ми се свиѓаат дршките се скршија брзо. Така да,подобро купувај од Катрис, Есенц или Аура комбинирано.
Искрено најдобар сет ми се покажал на Real Techniques до сега иако имам само две четки за очи. Ги имаш во Дм мислам скапички се ама вредат, јас ги нарачувам онлајн и често начекувам попуст. Имало периоди кога еден сет чинел од 10-15€.
Од алиекспрес. Пиши во search small perfume refill bottles, ама да знаеш дека се полнат на малку чуден начин. Не се најпрактични https://www.aliexpress.com/item/1005001773729784.html (не знам дали линков ќе го отвори)
Дали ќе можиш на кратко да пишиш како си задоволна од ginseng cleansing oil, rice тонерот и центела кремата за околу очи?
Јас барам review да ми дадеш за кремата со Snail Mucin. Од есенцијата сум презадоволна, ме интересира каков е кремот
Кремата и чистачот денес ми стасаа. Ќе ги тестирам неделава и ќе пишам искуство. Тонерот ми е полн погодок. Јас сум со многу осетлива кожа и ми делува смирувачки. Кремата за околу очи ми е ок, немам некоја замерка но мислам дека кога ќе ја потрошам ќе пробам друга.
Оваа. За хидратација и измазнување на фините линии во околуочното подрачје. Многу богата крема. Ептен ја храни кожата и плус е преисплатлива, многу бавно се троши.