Во белград ги купив јас и ич не се сеќавам колку беа а иначе да пудри се тие во прав едната светла едната темна и убави се околу 5-6 евра се тука 3 нијанси има јас ги имам најтемната и најсветлата.. Еве ги женски, нијансите на сенките, малце златната не се приметува али ради блицот е +
Задоволна сум од коректорот супер покрива. И тој другиот коректор од есенс како пенкало што е од едната страна зелен од другата обичен е супер за бубулички. Двата ти ги препорачувам стварно се добри
Едната е крема, другото е пилинг. На кремата пишува дека има смирувачки ефект, не пишува за каква кожа е. Ваљда за сите типови. Не е нешто посебно ок е, ама затоа пилингот многу ми се свиѓа и плус е ефтин околу 70-80 денари.
БоаВита сакам да те прасам за парфемот МИЛИОН од Пако Рабанне добар ли е и колку изнесува цената посто ми се виде многу симпатиЧно сисето.
Ете сакам и јас да ставам слики но незнам како.Во некои постови имаш објаснето како, но пробав и не успеав ако знете некој друг начин кажете,зошто таму ми е комплицирано.
парфемот е феноменален јас го имам на фришоп е 50 евра, а во парфимерија мислам околу 4000 ден беше во бт
Во белград ги купив јас и ич не се сеќавам колку беа а иначе да пудри се тие во прав едната светла едната темна и убави се околу 5-6 евра се тука 3 нијанси има јас ги имам најтемната и најсветлата.. Еве ги женски, нијансите на сенките, малце златната не се приметува али ради блицот е + [/q Ника третиот производ шо ти е од нивеа за коса тоа вотубичката за шо се користи???
Тоа е од линијата за плава коса на Нивеа и е за нега и тонирање на косата, демек ја обновува, полесно се расчешлува и е по мека
Да, за средна должина се става колку еден лешник од прилика колку величина на лешник Пишува на кутивчето. Го има тоа во Скопје?
Благодарам на информација,ќе пробам да го најдам за да го осетам,па ако ми се допаѓа, веднаш ќе си купам
Сега видов дека си прашала Парфемот мене ми е подарок, така да незнам колку пари е точно, знам само дека ми го донесоа од Грција А за убав, е многу убав и мноооогу трае, цела гардероба на него ми мириса
Боа,сакам да те прашам за сјајчињата на последната слика,лилјаковото и розевото со бело,од кај ти се,и колку ги зема?Многу убаво изгледаат
Коректорот од есенс е. Пишува на него позади кое за што е. Тоа зеленото е за црвенило, розевото за темни кругови околу очите а третото е коректор обочен... Незнам колку е во скопје мене не ми е од ск Се извињавам за офтопик