Ништо посебно,ситни работи во моето козметичко катче ако може така да се каже,не се шминка многу Кенди Сум ги заборавила лабелата и сјајчињата Ништо скапно,ништо познато едноставно го обожавам црниот B.U. Во позадина баш и не се гледаат сетовите за француски маникир од Moda и Gabrini (лично повеќе сум задоволна од Gabrini тој сет подолго траат лаковите,а на Moda бргу се лупе лакот )
секој има право на мислење мама многу ретко користи пудра а и кога има потреба зема од мене и сестра ми ...а поголем дел од ова што го постирав е заедничко со сестра ми( сенките и камените пудра),мислам на онаа слика со пудрата
Па нема врска, повеќето од нас дома делиме козметика со сестра/мајка. Еве мајками многу често знае да користи некоја од моите сенки, или коректор, ретко пудра, знае да си користи од руменилата. А некогаш јас знам да земам нејзин кармин бидејќи немам свои, и го користам лакот за коса и така натака во круг. И утре ние ќе делиме со нашите ќерки ако здравје ги имаме. Нема ништо лошо тука.
Реинбоу, каква врска има лакот ? Абе Гирл нема врска тоа, ама темата е вашето козметичко катче а Кенди ставила 6 пудри мислам па мн јасно дека не се сите нејзини А јас не делам ништо со никој, се е мое И така девојки
Токму така,па фала богу дома сме 3 женски сигурно нема секоја да си купува посебен лак за коса или шампон А да како што гледаш сите пудра баш и не се иста нијанса имам кажано бела сум со пеѓи по лице така да често ги мешам пудрите за да си добијам одредена нијанса така да... На пр. севантин пудрото го мешам со импала и така,но кој како ме сфаќа така немам гајле..
Мене целата козметика ми е заедничка со мајка ми,така што не гледам причина зошто да се нафрлате на Кенди дека ја ставила козметиката на мајка и.Јас се си делам со мајка ми,од гел за туширање,до маскари и пудри и лакови...
Не дека имам кој знае што, само неопходното, ама пошто пред некој ден ги сликав си реков зошто да не ги покажам... Шминки немам сликано затоа што немам ништо посебно, само основните работи за шминкање(ако ми треба нешто земам од цимерката )
Kенди млекото на генера колку е убаво,ем ефтино,порано неможев без него и парфемчината blue dreams си ги користев нонстоп,преубави се оззи видов дека ја имаш кремата бибисан,една роднина имаше донесено од Mкд и беше презадоволна од неа
Да и јас го обожавам blue dreams особено ова во црвеното пакување,а за млекото при крај ми е така да ќе треба да се подновам со ново баш ми одговара а и тоа што викаш евтинко е
Wolf4eee кажувај парфемот на Ријана како мириса?? Какви ноти има? Тежок - лесен? Зимски - летен?? (те бобардирав со прашања )
Ла чика подоцна му се чуствуваат нотите,ама некако слатко мириса,малку потсетува на цвет,мене ми е измеѓу,не е лесен-ни тежок
и јас го имам користено па ќе коментирам, убаво е многу заедно со гелот за миење го користам, е сега сакам да го порачам тоа што е како корективен крем пудра од истата колекција! иначе ова е преубаво одма ги суши бруките и им го вади гнојчето