Девојки, еве едно мало надополнување од мене. =) А воедно и да ве известам за попустите...сите лакови и пени на Тафт во Зегин се по 99 ден., антицелулитните креми на Гарниер во Рамсторе две за 199 ден., маскарата на Мејбилајн заедно со кармин во Јуник е 322.
Juicy во странство сум,од овде го Земав,40 долари по наши е 1000 и нешто а можеш на ебај да го побараш можеби поефтин ке е,јас го зедов најмалото шишуле
Ketisk, мислам дека некоја од девојките кажа дека се потрошиле кремите антицелулитни во Рамстор, и мислам дека акцијата за маскара со гратис кармин на Мејбилин во Космо траеше до вчера...
Боооа,морам да знам од кај ти се тие сјајчињата на последната слика,розевото и лилјаковото? ПРЕУБАВИ СЕ!
кети оваа сенката од аура што ти е колку ја зеде и која нијанса е мислам и бројчето многу ми се допага ама како и светкава да е задоволна ли си од неа?
Еве ја и мојата козметика, тоа што во моментов секојдневно користам Спојлер Извинение за лошата камера ^Козметиката за нега на тело, млека за тело и гелови за туширање, пилинг за стапала и неизбежното за мојата кожа - вазелин зачинет со бадемово масло ^Козметика за нега на коса ^Козметика за нега на лице и шминка, тоа е се што користам од шминка, не се шминкам многу, нијансите на сенка што ги користам се тие, медова боја и темно сива, други бои не користам за сенка за очи.
Од првата слика тие од авон љиљаковите за тело 3 што се... Убаво митисаат?? Колку пари се?? И дали ако стаам ке ме следат оси?? (прашувам затоа што имам такво искуство ) ако знаеш..
Многу нежно мирисаат нема да те следат оси Млеко за тело, гел за туширање и спреј за тело сите се по 150 ден
Ја земав во комплет со кармин и лак околу 400 ден. во Космо, нијанса 35 Gentle. Иначе мене ми се свиѓа и убаво стои, има многу ситни светки.
ооооопс. Абе дека кети вика сенката во комлет со кармин и лак, и викам ова гарант е лак за нокти. И све каша попара.