Мало надополнување Како што гледаш Мимс и јас ги имам истите лилјакови Само што ме зачуди кога рече дека едно е 150 Во каталогот беа трите заедно во комплет за 300,јас така си ги порачав...Преубав мирис имаат,само туку прскам од тој спрејот низ дома
Дефинитивно не се 100 и нешто, толку се тие од Росал, тие од Нивеа се поскапи Јас си се обезбедив со лак за коса, го купив од Зегин за 99денари
Епа јас ги земав по 150 едно да не ме зезнале нешо? И зависи од кој каталог имаме нарачано Ај боље не ми кажувај
^ И јас така се зафркнав. Си порачав 2 (без тоа за туширање) и по 149 беа, а после во другиот каталог видов дека 3те се за 300 ден То е
Ова е твоето козметичко катче или само ти се допаѓа сликата? Епа морав да редактирам ~ Спојлер https://picasaweb.google.com/DeetraCollins -> Random Pics -> My make up collection (5 - та слика) и сега што?! Мислам дека не ја гледам поентата на ставање слики од други девојки, темава е нашето козметичко катче (низ лични фотографии)! Освен ако Yawn не е Queen D! Тогаш длабоко се извинувам!
Толку се мене сега брзо мајка ми ми купи од аптека 110 ден а иначе јас сум многу задоволна, пред да го имам ова од Нивеа имав од Росал ( и Росал го користев години наназад) ама од сега па во иднина само Нивеа
Тоа ми е најновата Фа колекција за 8ми подарок за 8март. (дезодоранс, гел за туширање и сапунче) Ова ми е колекцијата за лице My Face (Дневна крема, нокна крема, лосион за отстранување на шминка, лосион за чистење на лицето и нешто во вид на маска за лице)
интересна тема освен некои сто претерале освен своите на сестрите на мајките на бабите на вујните и стрините позајмиле козметика и од комсиките хихихихии кој користи 10 маскари во исто време ама дај бидете сериозни
И секако освен ако не е црнкиња Упс штета не е, си го покажа ликот во модни критки Браво за детективите на форумов, секоја лага се открива од бугарскана певаљка, од неколку во модни критики, од плавушка, до јан, не се посрамотувајте. Глупо е! Еве го моето катче Спојлер
зошто мора да ставам баш тука слика од мојата козметика,нели може тоа така убаво спакувано да се напише какви производи користам,од кои сум задоволна....ова вака ми изгледа на едно големо фалење,а ако сите почнеме се да ставаме тука ехехееее.... секоја чест на тие што имаат живци и сили да сликаат,да средуваат слики и тоа за козметика,и секоја чест на убавата козметика која ја користете едит-да не бидам погрешно сватена,само не гледам причина за да ставам моја слика од моето козметичко катче ?!?
Батефрлај не дека не сум задоволна кога го купив заедно целиот комплет значи гел за миење, лосионот и кремата не ги користев редовно и после тоа скрос ги оставив, кремата и гелот сум ги фрлила, а ова сум го оставила не знам ни ја зошто и него треба да го фрлам, не го користам дека рокот му е поминат (најтрагично е што не знам дали му е поминат и затоа не го користам повеќе да не ризикувам, ама претпоставувам дека му е веќе две години имат). Затоа ако си пониетила да го купиш купи го па ќе видиш резултати, поради нередовно користење јас не ни требало да очекувам резултати сега пак ич , само си фаќа прашина, коњтињерот не му беѓа (сега жал ми е така што си појдоа тие производи ама ај) И овие не се ставиле, а се мислев сум ги постирала
Решив и јас да го споделам моето Се извинувам за квалитетот и големината на сликите ама не сликав со мојот телефон