Не,тоа не беше моето катче само ја постирав сликата за да покажам што навистина наликува на КАТЧЕ.Инаку еве го моето To be continued......
yawn какви се тие портокаловите четки што не се гледаат целосно? И што е тоа од Make up Forever - хајлајтер или течно руменило? Од каде ги набавуваш? И тие кутивчињата што личат на путери за тело - што се, какви се, од кај се?
Таа едната е четка за руменило,другата е за сенки двострана.Тоа розевото искрено и јас прв пат го користам,се нанесува на образите многу малку и светка ..Тие за тело ми се путер,пилинг и млеко од Боди Шоп.
Не не, ја гледам оваа од Сефора двостраната за сенки. За двете портокалови ме интересира од каде ги имаш набавено и што четки се (бренд).
Каде по ѓаволите е моето мислење на темава? Цел ден ја очекував Yawn да ми одговори, и да докаже дека катчето е нејзино... И додека бришете мислења непотребно, ќе имаме неуспешен форум полн со лажни слики....
а кај е тоа боди шоп?во скопје?каде поточно ќе може да ми кажеш пошто не сум од скопје не го познавам баш добро тенкс
Кое катче треба да докажам дека е мое ? Тоа розевото прво каде пишува дека е мое ? И плус ас си кажав дека не е мое,туку така треба да изгледа вистинско катче и потоа постирав слики од моето!
Пишав ако сакаш да го сликнеш уште еднаш катчето, со истиве производи, и да ставиш и некој македонски производ (Бекутан на пример).
Бекутан на пример немам..Ако најдам нешто друго ке ти направам и друго катче на тебе не е проблем..а ако не успеам ќе ги сликам овие истиве самоод друг агол за да се увериш
мислам дека нема потреба да ја напаѓате девојкава само затоа што може да си дозволи скапи работи кој можеби и ги нема тука а уште помалку па да ја молите да ви докажува дали се нејзини бог да чува
Извини, ама од каде толку многу продукти со марки познати во Америка? Од каде ги земаш? особено Make Up For Ever!
Yawn јас навистина не гледам причина да се правдаш, и стварно не ми е јасно колкава узбуна се крена за еден make-up Вие не ја нападнавте, ама бевте упорни и СИГУРНИ дека тоа не е нејзина шминка(зборувам за вториот пат кога стави слики и кога кажа дека првата слика не е нејзиното катче), па дури ја теравте да ги слика со ливче хартија на кое го пишува nick-от..... А Angel 92 ова го кажа како ние да сме на друга планета и никој од МК не може да има странски продукти Јас имам другарка која е 3 години веќе во Америка и нон стоп ми праќа козметика. А и плус денес можеш во секое време online да порачаш козметика од странство. Така да не ми е нешто bıg deal.
Па кој како го сфаќа прашањето мое. Јас само прашав за да знам, за да не се мачам да порачувам на нет. И реално гледано, сме од друга планета затоа што ништо квалитетно нема тука.
YAWN сега ми е јасно зошто постојано си нашминкана, како што се изјасни во темата за модни критики. Јас да го имав твоево катче и за спиење ќе се шминкав Секоја чест, добар вкус имаш. Инаку проверив на страната на MFE, тоа што го имаш е хајлајтер, не руменило. Иста амбалажа имаат, затоа не ми беше јасно.