Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вашето козметичко катче (низ лични фотографии)

Дискусија во 'Лице' започната од girl1985, 14 февруари 2011.

1. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Баш и тоа ми е замислата, а воедно тоа е единствената поента на темата.

На makgirl, moni24 и bittersweet им се допаѓа ова.
  2. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Јас ставив слики зошто едноставно ме мрзи да копам по интернетов па по сите теми да ставам слики од тоа што го користам :)
    Мојата намера не беше еве видете имам пари па користам Lancome,Chanel тие производи ги купувам за истите пари како во Мк да купувам на пазар ;)

На moni24, lackygirl и girl1985 им се допаѓа ова.
  3. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Незнам што толку коментари не ви се допагала ако не ви се допага игнорирајте ја . Мене едноставно ми е ок да видам кој каква козметика користи и доколку нешто ме интересира да прашам колку се задоволни и колку чини. Незнам зошто толку многу не ја коментиравте темата за храбрите фименки кои трчат низ цел град да соберат гардероба само да се сликаат и да објават слики?

На AnGeL4e009, Elika и girl1985 им се допаѓа ова.
  4. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Мене темава ми изгледа сосема ок. Погоре се спомна дека темава мирисала на тоа кој колку имал.
    Не ми изгледа така.
    Ако е за тоа, исто и во темата каде се покажуваат комбинациите на облека, според вашето мислење испаѓа дека се фали секој со тоа колку гардероба има, и каква. Али поентата е нели друго. И двете теми се ок.
    Така да не е толку страшна темава колку што се прикажа, барем мое мислење. Плус си пронајдов нешто што го користев одамна а не ми имаше текнато на тоа. Ама сега пак ќе си го купам. :lol:

На MarchelineAmaru и girl1985 им се допаѓа ова.
  5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Не сум премногу преокупирана со козметика. До пред година дена да ме прашавте кои козметички производи ги користам ќе речев МАМООООО ШТО КОРИСТИМЕ? Се ми купуваше она освен лакови :!: :lol:
    Сега си купувам јас, иако пак си крадам нешто од неа.
    Иначе баш во неделата правев генералка и исфрлив пола козметика, па не ја користам и само ми стои за џабе, се фрлив, фрлив и едно 20 лакови полуисушени.
    Така да се од сликиве се користам, нема непотребни работи.

Еве го моето царство од лакови :$

Ова ми е козметиката што си ја користам постојано

Сенки преретко користам, па ќе увидите дека се нискобуџетни, ама ги имам во секоја боја и нијанса 8)

На Beauchamp, srcekrsacka, Tannaa13 и 8 други им се допаѓа ова.
  6. imorena

imorena Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    3.457

Прикачени фајлови:

• P150211_23.22.JPG
      P150211_23.22.JPG
      Големина на фајлот:
      182,1 KB
      Прегледи:
      840
    • P150211_23.36.JPG
      P150211_23.36.JPG
      Големина на фајлот:
      165,7 KB
      Прегледи:
      837
    • P150211_23.41.JPG
      P150211_23.41.JPG
      Големина на фајлот:
      200,1 KB
      Прегледи:
      836
    • P150211_23.46.JPG
      P150211_23.46.JPG
      Големина на фајлот:
      179,8 KB
      Прегледи:
      832
    На Quuen, eloves, AnGeL4e009 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    imorena Кажи ми те молам на првата слика сребрената сенка за очи ти е од Oriflame така?
    Таа и златната ги сакам ПРЕМНОГУУУУ.. Кажи ми од одамна ти е или? Зошто јас ги немам начекано со години во каталог. Ептен се квалитетни и ај израдувај ме дека пак ги произведуваат жити се :)

8. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    и мене ми се допаѓа темата, баш ми е океј има многу непотребни теми па си стојат на кој му се чита нека чита.
    еве јас одма имам корист да ја прашам rossonerka clear skin колекцијата, тоа е гелот за миење или корективниот крем, колку си задоволна од нив? јас користев гел против мозолчиња и одличен беше!
    иначе ќе ставам слика кога ќе бидам дома,тогаш можам се да сликам сега со мене имам само некои основни козметички производи

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. imorena

imorena Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    3.457
    Да, сенката е од Oriflame и ја добив од една другарка како подарок околу Нова Год. И мене тие 2ве сенки ми се омилени, а дали се произведуваат уште не знам да ти кажам за сигурно. Тој период сигурно ги имаше во продажба, зошто сенката беше тазе (таман работа да не беше). Ако имам некаква информација ке те известам...

На bitter-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Е да знаеш колку си ме усреќила сега :* Те молам не заборавај, прашај ја другарка ти и прати ми лп.
    Не си свесна колку се имам вљубено во сенките :inlove: Зарем сум пропуштила таква прилика :headbang: :!: Се надевам дека пак ќе ги има и дека ќе ги начекам. :)

На imorena му/ѝ се допаѓа ова.
  11. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Да едитирам и да кажам дека направив чистка на непотребните (празни) шишиња од парфеми. :D Ги задржав само празните шишенца од оригиналните парфеми (јаболчињата, Givenchy-то и Lancomе-то. Сметав дека нема потреба да чувам празни шишенца од B.U. и Oriflame парфемите. Се на се се ослободив од... 5 шишенца. :lol:

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сестра ми ги зема, јас еднаш до два пати неделно гелот го користам, ништо посебно не е, како пилинг е. А повеќе си го сакам гарниер пилингот.
    А дали на овој крем мислиш?
    Не го користам често, ама пред некое време почна да ми излегува големо мозолче ставав цел ден од ова и за 2 дена немав ни мозолка ни ме болеше ни ништо. Дали е случајно или намерно не знам :lol:

13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ^^ сигурно ти поминало од тоа и мене ми поминуваат за 2 дена од гелот за миење иначе мислам за корективен гел (нешто како подлога за пудра и во исто време и ги суши мозолчињата) исто е тубенцето како гелот, мислев дека е тоа па затоа прашав, ајде ќе го пробам па ќе ти кажам дали вреди да се проба

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    еве и јас да си ставам сликички од мојата козметика 8)

Прикачени фајлови:

• DSCF1005.jpg
      DSCF1005.jpg
      Големина на фајлот:
      387,3 KB
      Прегледи:
      866
    • DSCF1012.jpg
      DSCF1012.jpg
      Големина на фајлот:
      549 KB
      Прегледи:
      864
    • DSCF1013.jpg
      DSCF1013.jpg
      Големина на фајлот:
      220,1 KB
      Прегледи:
      868
    • DSCF1021.jpg
      DSCF1021.jpg
      Големина на фајлот:
      237,1 KB
      Прегледи:
      864
    На Quuen, eloves, AnGeL4e009 и 24 други им се допаѓа ова.
  15. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Не можам убаво да ги видам пудрите најдесно, малецките и таа што е веднаш до Орифлејмот со зелено капаче. Какви се? :wasntme:

16. glamour-lady

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    и мачечките и таа што е веднаш до зелената се estee lauder.. , а другата е giordani :)

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    rossonerka ке може да ми кажеш кој број е лилјаковиот лак и плавиот гламур а тој малиот црвениот тој е aura или :?: баш сакам да си купам некој бордо ама што прелива на кафено темен зошто несум баш љубител на црвен лак на моите нокти а ми се допага како стое на други :$

18. glamour-lady

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    плавиот ми е од на пазар (olivia 98)... незнам за кој црвен мислиш има повеќе, ако мислиш на тој што е во исто паковаќе како плавиот и тој е од на пазар (olivia broj 57).. :)

19. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    гламур лејди да прашам за бронзерите какви се мислам име од која фирма се и колку ги зеде многу ми се допаднаа посебно големиот

20. glamour-lady

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    првиот е estee lauder, големиот и сите три мали што се розови ми се tcw the color workshop, a златниот е kissed sun... сите ги купив швајцарија пред 2 години.. незнам дали има македонија..

На lily-prune му/ѝ се допаѓа ова.