Да дополнам уште и дека совршено ми мириса и реално ми ја стабилизира бојата, за разлика од брезовиот кој го користев пред овој.
Тоа е се народе..Малку е,знам но врши работа.И секако дека предходната моја изјава беше иронична,па јас немам ни тртина од вашите работи ...Не се жалам ! Повелеле лејдис
ПАРФЕМИ, ДЕЗОДОРАНСИ: Доколку не се гледаат: Christina Aguilera - Inspire YSL - Baby Doll Hugo Boss - Femme Hugo Boss - Essence de femme Nina Ricci - Ricci Ricci Dior - Midnight, Hypnotic & Pure poison Bvlgari - Jasmin noir (едното е тоалетна вода, другото е парфем) Dior - J'adore Dior (во другиот дел од собата е сместен, не е сликнат) Nina Ricci - Love in Paris Dior - Pure poison (дезодоранс) Dior - Miss Dior cherie (дезодоранс) Naomi Campbell by Naomi Campbell Naomi Campbell - Cat deluxe at night Naomi Campbell - Cat deluxe Chopard - Casmir (постирам слика бидејќи не сум сигурна како е името, не пишува) Активно го трошам Ricci Ricci, Miss Dior cherie & Cat deluxe at night. Другите се само дел од мојата колекција парфеми, но во шишенцата на тие има одвај за уште 3 ставања. Спојлер собирам парфеми _____________________________________________ (откриените пудри стојат завиткани во кутија, само за сликање ги извадив)
Хахахаха, едноставно повеќе сакам да трошам пари на козметика, отколку на облека. За тоа е повеќе сестра ми задолжена, па некаде на средина се наоѓаме.
Сефора сакаш да не поболиш? Пре пре прекрасно. Секој коментар е излишен. Си ги наполнив очињата важно.
Леле Сепора зар некат ќе потрошиш толку многу шминки!? Ако сега имаш толку козметика, можам да замислам што ќе биде за неколку години кога ќе почнеш да работиш, Инаку јас ќе си прашам за Елсеве Лореал сспрејот за коца. Како си задоволна?
Сефораа!! Не ова не е вистина.. Тријам очи ама неможам да се разбудам! Немој вака ке ти дојдам дома се ќе ти опљачкам
Третина од шминките не ми се купени, туку мајка ми ми ги донесе од саем на козметика. Како голема кутија, со три ката беше и мака мачам да ја најдам фирмата како се вика... Спрејот не го користам од проста причина што е за расчешлување, а јас мојата коса не ја четкам НИКОГАШ. Дури ни додека се бањам. Добар, е ја омекнува косата ама мене исто така и ми ги разретчи локните, па го ставам сега само пред пеглање на шишките.
Сефора, сакам да те прашам вака без оглед на тоа што постираше, ова ептен спонтано ми дојде - може да ти бидам дада? Единка сум. Сакам помало сестриче Одлично козметичко КАТЧИШТЕ!
Ако си спремна да делиме облека, повелеле. Предупредувам, нон стоп крадам и и ги рушам на сестра ми испланираните комбинации.
Сефора како си задоволна од маскарата за волумен на Гош? Баш сакав да ја пробам, ај сподели искуство Спореди со Лореал, на пример. Патем, катчето ти е аут оф дис ворлд И јас си помислив: сега штом ти е вакво, којзнае за неколку години какво ќе биде, една соба сигурно нема да ти е доволна Абе вистински YouTube гуру си, нема што
Ауу Сефорче, не ни сумњав дека имаш волкаво катче штом си одлучила да снимиш туторијали Си ги измив очичките, дефинитивно најголемото катче од сите феминки
Мене ми се допадна. Не дава вештачки изглед, и не прави грутчиња на самите трепки туку дава природен изглед на трепките и воедно убав. Ги издолжува, но не екстремно многу. Јас ја користам преку ден таа или маскарата од Авон затоа што не даваат толку драматичен изглед, додека Лореал ги чувам за вечер. Не е многу скапа, мислам 370 е, ама да не те излажам провери..Како и да е супер работа ми врши за таа цена. Лореал маскарата што стои, ниска и црна со златно капаче/четка ми е фаворит сега за сега.
Сефора да те прашам за оваа СУДОКРЕМА за што служи и друго викаш ич не ја чешлаш косата, па не ти се прават суканици?