и јас имам такво руменило,мн е убаво,само моето е со три нијанси убаво е[/quote] А каде го има?и колку пари е? [/quote] мене ми беше подарок од брачедка ми од Австралија...имав и таква пудра ама не бев задоволна од неа да си кажиме искрено...како водицка беше и мислам дека беше за сува кожа...
Queen B, може да ми кажеш како се вика пудрата (во пониското шишенце), колку ја зеде, дали си задоволна од покривањето и дали свети лицето? Фала однапред!
еве ке се обидам јас да ти одговорам. Мислам дека зборуваш за time plus од севентин. Одлична е според мене (додека користев пудра, само неа си ја купував). Лицето воопшто не свети и е многу евтина - 380 денари * се извинувам што си зедов слобода да одговарам на прашање наменето за друг се надевам не се лутите
оваа пудра од севентин ја користев пред да ја купам од дебора ок е пудрата го изедначува тенот ама не е толку покривна и најбитно не одговара на мрсна кожа оваа пудра е за сува кожа и затоа ја сменив воопшто не ми одговараше инаку сега е покачена околу 400 ден е.
Фала ви многу девојки, воедно се извинувам за офф-топикот, а моето козметичко катче е во тек на подготовки, би требало во текот на неделава да прикачам некое сликиче и јас
Го Земав од ebay 24$ за сите три:лосион,гел и парфемчето,ама доста се малечки 15мл се,додуша поубаво ми е помало,имам парфеми за цел живот
Малку ќе сум оф топик ама сакам да прашам на фришоп скапи се козметиките? сакам да си купам камена пудра
Зависно од тоа која фирма. Цените се горе доле исти. Кај нас некогаш и поевтино му доаѓа. Прашањето е посоодветно за оваа тема: kafe-muabeti/sakam-da-prasam-t1298/
Aaa златичко,не ти е баш скромно катчево,преубаво е. Туку,да прашам што карминчиња ти се тие,до тоа од орифлејм? Потемно розево,и посветло.
Девојки , па скоро сите од вас што имате постирано слики викате дека катчињата ви се скрoмни, а тоа цели парфимерии сте имале вие дома Иначе јас го средував денес моето , па го сликнав Е моето е навистина скромно. Имам уште шминки, но на друга страна ми се тие и да бидам искрена не ги ни користам толку многу (да не речам воопшто). Ова ми се најосновните и најпотребните што скоро секој ден ги користам
ова е дел од мојата козметика која ја користам,со мал исклучок на оние работи кои не ми се дома и не ми се ставени тука,ама ова мислам е доволно