Поскромна сум мејк ап некој друг пат 1.Парфеми.Lolita Lempicka, Yves Saint Laurent Opium, MIss Sixty, Nina Ricci, DNKY, Agatha Ruiz De la Prada Flor & Beso, Scentini Avon, Lulu Guiness 2.Шампонче,кремови за лице, Дезодоранси и ролони, гел за тупирање, лак за коса, пилинг итн. 3.Лосиони за тело, масла, есенцијални масла за масажа, спрејови за тело, антистрии крем, маска за лице итн.
Руменилото на последната слика, (сината четка е врз него) од каде го купи и по која цена? јас на пазар и во шутка го барав никадеее го нема а многу е убаво
Руменилово ми е подарок од една другарка мислам дека е на габрини ама одамна е многу... и јас го барав неможев да го најдам затоа и ми го подарија цената е околу 250 денари....а мислам дека е купено од Штип.
Добро тоа за темата за нашето катче со долна облека е да веќе претеризам и се надевам нема да дојде до тој степен и тоа да го сликаме.Инаку,мене ми се допаѓа темава чисто ме интересира колку другите девојки посветуваат внимание на шминки,млека за тело и слични прозиводи на нега на телото лице,раце,па до лакови и сјајчиња за уста,ме интересира какви производи користат уште поубаво се на слика ќе си видиш.Незнам можеби претерувам или сум многу љубопитна ама мене сепак ми се допаѓа темава.
Smiley супер катче посебно во очи ми паднаа четките сакам да си купам но некои поквалитетни. Не можам да видам добро која марка се ако сакаш да ми кажеш посебно ме интересира онаа рамната за течна пудра. Јас гледав во космо таква 980 ден добра фирма беше, па дополнително да се информирам пред да ја земам фала ти однапред
Спојлер Ете го моето, во Викториите, ми фали најзначајното Pear Glace што ми беше подарок од едно прекрасно ЧУПЕ, и од кеф одма си го испрскав и потрошив, и знам дека ми е тука некаде шишенцето ама во моментов не можам да го најдам хаос
Insanity кој е парфемот во бело пакување со девојката напред?и како мириса? Fearless убава е пудрата на Pимел,од кога се местев да ја земам,и пак не ја зедов? и од Mакс фактор убави се пудрите?
Многу се убави, мене ми одговараат супер, Римел е посвежа денска пудра, а од макс фактор зелената ми е на мерак сега, многу е нежна навистина преубава пудра за преку ден
Моите продукти што ги користам од Нивеа, крем за лице пред шминкање, крем за потемнување на тело, дездоранс и ролон, регенератор за коса, софт крема Нивеа.. Неколку видови од body lotion od Victoria's secret i Victoria's S. neseseri.. Пудра за лице:LOREAL-True match,Clinique,Maybeline,Revlon,Max Factor.. Тука се само дел од парфемиPupa,Nina Ricci,Bvlgari,Givenchy Play,Prada,B.U C-THRU ETC за нега на коса глисс спреј,глисс маска,фруктис маска,пантен,серум,леЌи за оЧи,крем за лице есте лаудер,крем за лице сухада,етц некои од моите кармини и сјај за уста Victoria secret,Gosh,Maybeline,Loreal etcc римел од gosh,liner gosh,моливи gosh,Maybelline Pulse Perfection vibration mascara,sephora mascara,loreal mascara,maybeline mascara,revlon senka,clinique,manhattan сенки etcc
Карамелата? Ауу преубава е!!!!!! Значи буквално секој ден се прскам низ дома,мислам се заљубив веќе И не се двоуми земај ја ако имаш во план да купиш спреј ,плус многу долго трае,кога и да искочам сите ме прашуваат што сум ставила.Посебно дечко ми бега од мене веќе,се гуши
emonna како си задоволна од Ревлон Колор Стеј пудрата? Више одамна ја меркам и незнам дали да ја купам,а баш интересно ми изгледа. И да ти гo пофалам катчето,прекрасна козметика имаш!
@Miss-Independent фала многу за пофалбата..моментално го користам ревлон пудра и супер е.те советувам сто по брзо да ја купуваш=)
Девојко ме интересира од каде го купи Proaktiv solution, знам дека кај нас го нема или лошо сум информирана, колку му е цената и дали си задоволна.
па и не ти ни треба ако имаш убаво лице....и јас многу шминки не користам ама го одржувам со пилинзи и крми на гарниер и сум презадоволна.....а течната пудра,камената пудра, руменилото, маскарата и сјајот пазам да се квалитетни за да го истакнат тоа што сакам и го постигнувам вистинскиот резултат!Поздравииииии