Мајне ное шминкен Спојлер Куферчево е прилично големо, па решив да ги извадам пластиките и да го користам како несесер
А, дали е добар тој дезодорансот 2 слика 6-от розевиот со девојка шо е? Дали убаво мириса? И дали трае?
Моето е скромно... само овие работи си ги користам и не фрлам пари за нешта што само би ми фаќале прашина во некој ќош...
Еве го моето козметичко катче , не е баш се сликано ама другите работи не ми беа дома. Па ајде погледнете
Еве го и моето козметичко катче .. Знам дека е скромно и не може да биде како вашите.. сепак имам само 16 години и мислам дека сега за сега е доволно Па девојки .. сакам да слушнам ваше мислење за моето катче
smurffi на оваа слика тоа налик сенки, да не е некој сет за веѓи или грешка сум, ако е тогаш од која фирма е и од каде го зема. И уште нешто, како си задоволна од она PURE SKIN од орифлејм, нешто за бубулици беше ако не се лажам. Напнав со прашањава, се извинувам и за офф-топик.
Ги земав од Тинекс .. мислам дека беа 100 и кусур .. не се сеќавам точно, но повеќе од 150 не беа - инаку со нив иде и четкичка за веѓи која ја скршив Да, сет за веѓи е тоа. Инаку е од орифлеим и јас сум презадоволна од сетот .. значи преубав е .. а од кремот за мозолчиња не сум многу задоволна .. повеќе ги прекрива, помалку третира.
и продолжува... лаковите во друга прилика за да не пишувам три поста еден после друг,и онака забораив многу работи