Полно лакови, едни сенки ,една маскара, еден сјај , неколку парфеми ,1 дезодоранс и така натаму : Спојлер мака ми беше да сликам па со опис
Не тоа не е пудра,тоа е подлога за пудра. Пред да ја ставам пудрата го ставам тоа 3 во 1 па потоа пудрата. Како основа за шминка доаѓа, така нешто Спојлер Првиот чекор до совршен финиш! Крем бела формула која се спојува со лицето без да остави траги, ја матира кожата и ја намалува видливоста на порите. Се носи самостојно за природен изглед или под шминката за помазен, долготраен финиш. 30 ml
Сликав што успеав и што имав при рака. Останатото ми е на долниот спрат, некој дел во станот, некои мама ги има земено. 1. Портокалов неонски лак кој распрснува 2. Светла праска боја лак 3. Светло розова боја лак 4. Неонско розова боја лак 5. Ацетон кој не брише 6. Виолетов лак Малена 7. Црн лак Малена 8. Црвен лак Малена 9. Син лак Малена 10. Виолетово-розов лак Малена 11. Бел лак Малена 12. Темно розов лак Малена 13. Тиркизен лак Golden Rose 14. Безбоен лак 15. Портокалов лак Малена 16. Extreme машки парфем 17. Bon Bons женски парфем 18. Classic Man машки парфем 19. Нивеа крема за тело 20. Крема за лице 21. Средство за чистење на лицето - Авон 22. Крема за раце - Авон 23. Бекутан прашок 24. Лосион за тело 25. Крема за тело, Орифлејм 26. Крема за сончање 27. Крема за поцрнување 28. Крема за тело 29. Дезодоранс Би Ју 30. Стик, Нивеа 31. Руменило за лице 32. Лак за коса 33. Гел за коса 34. Коректор за очи 35. Пудро, Малена 36. Сенка за очи 37. Сенка за очи во молив 38. Сенка за очи 39. Сенка за очи 40. Сенка за очи 41. Маскари 42. Моливчиња за очи 43. Четчиња за сенка
^ Не ги користам толку колку што сакам да ги мирисам. Премногу сакам машки парфеми. А женските ми се доле, ме мрзеше да одам по нив.
Фотките ми се заникаде,и ова е само дел од козметиката. Неможам да прикачам фотки од дигиталната,преголеми се,па морав од тел. Еве дел... По некоја кремичка,антиперспирант,парфемче,млеко за тело...