Имам многу шминка, пред некое време ги сликав од апарат но не сакаше да ми ги прикачи... Овдека на сликата е само мал дел од она што користам воопшто.
baby-star Ако може марка и број на зелениот лак? Преубава е нијансата! И тоа темно розевото, руж до бронзер е најверојатно. Ако памтиш и цена, супер
Ако мислиш на розевото кутивче со руменило и бронзер(така сфатив) тоа е Flormar ,цената му е 180 ден. и е p116 сигурно и јас имам вакво затоа знам кое е.
Лакот е од Севентин,број 308,цена мислам дека беше над 200 денари,а ружот со бронзер е од Флормар,цена околу 150 денари.
Iмам шминки и лакови 20тина имам повеќе парфеми и за облека имам многу работи за на лето со куси ракави ама имам малце со долги за во зима
Правев генералка, фрлив мал милион моливи за очи и сенки кои датираа Бог знае од кога, и само ми фаќаа место, ниту ги користев, ниту знаев дека постојат воопшто. Ова е се што остана, клучни работи што ги користам најчесто/редовно.
Прво што ми падна во очи се прекрасните палети со сенки. Од каде ти се и која марка се? Преубаво изгледаат