Јас се извинувам дури сега гледам дека сте ме прашале Значи за шминка не штедам премногу работи имам пробано секакви работи различни цени различни фирми....и искрено од сите пудри до сега римел ми е најпогодена.Не се суши одма па да не можеш да ја размачкаш како кај некои значи мн е хидратна и многу добро покрива Мое мислење да си ја купиш не е ни скапа само убаво нијанса погоди си
Се мислам кое масло да си го земам прв пат да испробам бидејќи сеа дознав за нив од сликиве..упс Најдов во еден маркет на галафарм мислам дека беа,имам светла коса,ја пеглам еднаш-двапати неделно(по потреба и повеќе),ми треба некое за подобро и полесно да ми се пегла косата и за да ми се обнови(многу ми е сува,крута и изгорена ) Предлог девојки?? бадемово,ореово,чичково,рицинусово,маслиново?? ПОМОШШШШ!!!
еве нешто од сенки,маскара,миливи,пудри,четки... во друга прилика ке ги сликам и кармините и лаковите
Ова stay mate е пудра сигурно.... Ако може цена и каде ја купуваш? Дали си задоволна ,да не е претешка? Сакам пудра за лице со лесна формула за комбинирана кожа ...неможам да си погодам
Еве и нешто друго од мене. Ја купив од Космо, Струмица, намаление 319 ден., не е тешка и не е до толку покривна.
Се мислев кој дезедоранс да го земам од овие Rexona,Garnier,Dove па гледам ти ги имаш сите три ,да те прашам кој е најдобар од овие,да има добра заштита од него? Се извинувам вака за оф топикот .
Па бидејќи ме прашуваш за дезодорансите, од нив најдобар е Rexona. Но јас најзадоволна сум од Dove стикчето ( го има на сликата ).