Како си задоволна од Lidera кремата? [/ Лидерата почнав да ја користам по препорака од мајка ми и сум прилично задоволна.Не потам толку многу и што е најбитно не ги обојува во бело темните блузи и има пријатен мирис
Кармините на marama се golden rose колку што можам да видам јас Elence93 бројчињата ги има запишано марама под сликата .
Еве слики од мојата декоративна козметика. Четките не ги сликав (нареден пат, кога ќе си jа пополнам колекцијата), како и производите кои што воопшто не ги користам.
Gi dobiv na poklon.. ama neznam za sho se koristat .. ne mi lichat na senki za ochi.. haha nezz.. ako znae nekoj neka mi kazhi. Fala.
Не живеам во Македонија... Читав во темата за лабела, една феминка напиша дека го видела во ДМ мислам дека.
Она што најмногу го употребувам Коса и тело Спојлер Лосиони за тело и Креми за раце/лице Спојлер Лакови за нокти Спојлер Сенки, пудри, маскари, кармини/лабела Спојлер
Аххх За Барби нема Baby Lips ( ) А, го побарав и цел ДМ (city mall) и нема, ако некој го видел во друг ДМ нека пише.