Зашто толку нови пудри? Инаку го имам вториот лак, тој на Есенс, една од погрдите нијанси што сум ги имала ми е.... ама зависи од вкус.
Имам многу лошо лице ... за да го покријам асално (не секој ден) ставам по две...буржоа и есте...другиве за секојдневна употреба (буржоа и флормар-помалце...а другата од есте ми е како подлога/ коректор...
Viktorijaaa5 морам да те прашам за карминот што ти е во првиот ред седми по број, во златна опаковка. Значи одамна барам таква нијанса така да ме интерсира од каде ти е и и ако може шифрата
Од орифлејм ми е тој од џордани колекцијата што е sweet orchid 54781 не сум сигурна дали сеуште го има под оваа бројка затоа што ми е постар карминот но побарај го со името sweet orchid би требало да го има
Леле јас κолκу паρфеми имав κога ќе ми теκне. Деκа ма моите дома им не им напоменав деκа не смеат да ми ги тρошат сите κомплет деκа помала бев ми ги истρошија и ги фρлаа шишенцињата деκа пρазнии на мене после ми остаија ρучκи до тупан. А слиκа од κатчето ќе ви ставам κога ќе го доκомплетиρам па ќе го видите и моето
Да малку е чудно кога ќе фрлиш поглед двапати, 4 руменила непочнати, две камени пудри непочнати и тоа во две различни нијанси, исто и со палетата коректори, две палети непочнати со различни нијанси и 20 моливчиња исто така непочнати затоа што се сите иста големина. Ако на пример се си купила однеднаш и се ти е ново, зошто две различни нијанси на пудра и две различни нијанси палети на коректори...