Се познава дека си љубител на шминка. Браво за колекцијата. Ти се восхитувам. Само едно би ти препорачала Те молам исфрлија Малена пудрата ужасна е, за доброто на твоето лице ти кажувам.
Убав е не е лош, јас лично сум задоволна од него Карминчето е Moda Velvet Lipstick, а број да ти кажам незнам кога го купив на него имаше една лепенка и јас набрзина одлепив за да го пробам како ми стои и го фрлив ливчето а сигурно тука беше бројчето пишано, види побарај на кармините на мода ќе го најдеш, многу е убав омилен ми стана
Еве го и моето козметичко катче - Маскари, моливчиња, тушеви, и производи за нега на тело и лице Сјаеви, кармини, сенки и пудри.
^Kaley,како си задоволна од Генера регенераторот за коса?Се мислам дали да го купам,пријатна цена е,но не сум сигурна за дејство.
^Веќе подолго време највеќе него го користам на генера убава ми ја прави косата, ја омекнува , лесна за чешлање, а доста е ефтин
Спојлер Задоволна од сапунот и лосионот (2 и 3 на сликата) повторно си ги набавив. Првото е против бубулици, најдобро до сега што сум пробала. Буквално ги гори, а моäе да се нанесе и врз шминка, локално. Последното, пилингот уште не ми е пробано. Предходниот пат набавив големо шишенце лосион крема за нанесување врз критичните суви делови(третиот чекор во 1-2-3 постапката за чистење), лесна пудра, крема за под пудра и маскара. ЗА сите производи од мене голем плус. Десно кошот занемарете, не ми е пресечена сликата
Како си задоволна од помадичката од Авон таа од какао кафеавата што е за лице, долго време се мислам да ја порачам или не.