Пирамитка...ме фрли во депресија со катчево, се надевам ќе го достигнам за некоја година Е тек сега размислувам како ли да го објавам моето хахах, ама што е тука е Сигурна сум дека кога ќе се вработам ќе се надополни Спојлер
COVERGIRL 10 каква е таа колекција за нега на тело нешто гледам од портокал со ванила или цимет?нешто повеќе?? FBI имаш одлични сенки за очи, како да ја набавам таа големата палета???
Набавена е од Амазон, ама не е порачана во Македонија.....ми ја донесоа од странство. Инаку палетата е Coastal Scents 88 и сум презадоволна од траењето на сенките
Колекцијата ми е подарок од една братучетка од Белград, не верувам дека тука ја има. Инаку одлична е има лосион за тело, гел за туширање и морска сол
Мореее девојки, почнав да имам грижа на совест Хуманото во мене проработе, и си викам, некои сироти немаат што да јадат а ние тука козметики промовираме Ама ајде, има далеку „полоши“ случаи од нас нели? Туку ФБИ палетата на сенки, јауајз! Топ! Ете ми уште еден фетиш - јас обожавам бои во секој смисол. Имам темпери и конци си собирам заради боите И да, Ливинг Глам четките се уште еден мој фетиш! Кога ги видов твоите воскликнав како детенце. Како бе не наследив нешто од талентот, да бев и јас сликар?! Ах! А убавата шминка е исто еден вид на уметност нели?
^^ЈАс цврсто тврдам дека шминкањето е уметност, и за тоа треба талент и осет За цела среќа јас го имам. Пирамитке како и се радував на палетата кога ми ја донесоа...како дете Ливинг со тие четки имаш дозвола да ме шминкаш кога сакаш
Пирамитке сакам да те прашам како си задоволна од Гош кватро сенките за очи? Мислам, сигурно си задоволна зашто гледам дека повеќе ги користиш, ама ако не ти е тешко можеш ли да ми опишеш што текстура се? Интензивни се или понежни?
е па вака сликнав и јас нешто и најправо едно големо извинување што ќе ставам 8 слики затоа што не успеав да сликнам се на едно место, затоа што некои работи ми се во скопје некои домичка! па еве некои основни и доволни производи што ги користам (извинете за квалитетот на сликите)
Лелеле девојки големо БРАВОО!!! Се восхитувам кога девојките се грижат за себе во целосна смисла и постојано,а не пред некој посебен повод или лето... секогаш се трудам мах да сум средена,коса чиста и спастрена,спортувам,ноктите налакирани и средени,нашминкана,облечена со внимание,со парфем... Смешно ми е кога ќе ми речат немам време да се нашминкам или да се средам Ама вие сте за пофалба и морав да ви пишам,навистина козметики козметики глава да го фати човек мн ми се бендиса темава,алал да ви е навистина феминки
Еве го и моето козметичко катче . Ноктињата ми се најзанемарени, тешки ми се за одржување па најчесто ми се скратени и налакирани со нежна нијансичка
штрумфетке дали парфемот би ју секси ти е истрошен од времето па си го чуваш ли сега скоро го купи?? кажувај жити се дали има некаде сеуште многу ми е убав нз зошто го снема??