@lovemme Убаво ли мирисаат првите гелови за туширање, снешковците? И јас си ги порачав, нетрпелива сум.
ФалаOTE="buba4e89, post: 2245220, member: 62470"]@Mimi123 ако прашуваш за сталазата имаш иста во веро џамбо за 9 кармини за 89 денари.[/QUOTE] Фала бубаче не сум видела
@Sunshine.Sunshine дада срцко мн убаво мирисаат Се имам заљубено во нив @Mimi123 мене од buyincoins ми е 130 ден за 25 кармини чинам беше
Да, супер е моливчето. Убаво се познава. Јас горе ја нанесувам кафената нијанса (повеќе накај светло кафена е), а одоздола беж, трае доста време и не ме печат очите што беше случај порано со моливчиња од Авон.
Да, убава е, го изедначува тенот, добра покривност има, без тешка текстура. Мојата е light, само јас ја земав од Виена, не знам овие тука колку се разликуваат со квалитет. На оваа си пишуваше за скандинавски земји, Холандија, Франција.
Sephora rouge shine no.18 и сјајчето Sephora glossy gloss forever pink Божиќната палета Sephora makeup party box
@koritsaki со здравје да си ја користиш, многу убаво изгледа. Задоволна си од пигментираноста? Ми фати око па би сакала да си ја земам и јас цената му е повеќе од добра.