@s.T.e.F.i многу сум задоволна,два пати го имам купено.трае долго не се троши брзо,мирисот е најсладок на цел свет а устата ја прави помека
Нема не.Ефтини беа и брзо ми стигнаа и многу сум задоволна Обавезнп порачај си не знаеш колку разлика има со контура на лицето
Пред неколку страни некој прашуваше како ни е организирано козметичкото катче па решив да го сликнам цело и да ви го покажам. Доста од производите што ќе ги видите ги имам постирано посебно на претходните страни, имам и нови работи апдејтувано ми е Сталажата кај што стојат пудрите сама си ја направив. Во оваа кутија за накит ги чувам скапоцените шминки, тука ми се најскапите и најновите кои уште не стигнале на ред за користење, како и оние кои треба да се чуваат на темно (серумите). Неколку нови парфеми: И колекцијата мини парфемчиња, досега мислам дека ги немам постирано:
Парфеми и шминки имам ставено, еве млеката за тела, посебно омилено на Шанел-mademoiselle П.с @mims-89 значи ја да сум крадец, би ти упаднала дома
maskata za kosa od med kako ja koristis jas imam od bademovo i mnogu ubavo mirisa si ja stavam taka na neizmiena kosa Crveniot parfem playboy mirisa ubavo ? Модератор: Ве молиме, не испраќајте две мислења едно по друго, доколку сакате да го дополните мислењето, редактирајте.Користете кирилица.
Леле ме расположувате со вашите катчиња...уфф убавини... ве обожавам девојки... Ајде наскоро и јас нешто ќе пуштам ... да се кандисам да сликам и да ги групирам ххиихих
Јас на пример не сакам да ја складирам шминката на начин на кој што ќе се гледа, особено четките, со еден збор да собира прашина. Се убив од барање нешто слично како кутијава на дечково од линков Не можам да најдам!!! Веќе кога не можам да најдам, а не можам да најдам и туторијал за Ду ит јорселф, кој нашол нека го сподели. Морам некако да ги складирам, а не сакам да се гледаат, во фиока е тотално неуредно и непрактично, ми треба нешто како кутија...поделена на секции и затворена.