@Lilit види ги новите видеа на "дечкото" од линкот да видиш како изгледа сега Инаку кај нас немам видено ваква кутија со прегради, има во Џамбо нешто слично али празна е скроз внатре и ако ти одговара можеш некако да импровизираш со неа. Исто така и пластичните фиокички се многу практични, освен на пластичарската што читав дека некои од девојкиве земале имам видено и во Базаро. Трета предлог опција е да си направиш сама прегради на фиоките (од бирото или каде и да имаш) од картон или евентуално со помали кутии.
kupkata od avon od rozoza magnolija ubavo mirisa i dali ti pravi penja dovolno ? Angelce sigurno si zacleneta vo avon gledam deka mnogu raboti imas od tamu me interesira koj od kupkite najmnogu ti se dopaga jas ja poraciv od bela lilija mnogu mi se dopagase kako mirisase vo katalogot no koga mi stigna ne sum mnogu zadovolna od mirisot ja imam i proletna gradina Модератор: Ве молиме, не испраќајте две мислења едно по друго, доколку сакате да го дополните мислењето, редактирајте.Користете кирилица.
Na 2 slika magic pudrata od avon zadovolna si od nea ili I na 3 slika od avon sjajceto za usni koja nijansa e
Во првиот ред тој не е розев туку кафенскаст и тој е на есте лаудер pure colour 48 hot kiss shimmer, а ако мислеше на вториот ред тој е инаку некоја флуоросцентна боја која повеќе мава на портокалово и е на голден роус 128 во црна опаковка е
Да ти кажам право да во право си зачленета сум во Авон и стално добивам по нешто хехехех ги имам еден куп и плус цел пакет не сум почната да користам ..чекам да се потрошит нешто хехех...А за купките најубава е од лубеница..мммм како убаво мириса ....преубавоо ..и гелон reflection убаво мириса... овие што ги имам јас сигурно ми се досега најубавите што сум ги користела...А имам и многу други да дополнам ...Ке биде наскоро ... хехе .. Кај мене 99.99999% е од авон
Hahaha isto i jas sum imam sega mnogu dobri ponudi kako ovaa sto bese za denot na vlubenite maski i zenski parfem i za 25 denari sto ima da poracis ama planiram da se otkazam pa da ja prasam kordinatorkata dali moze da ne pravam poracki nekoj period bidejki pomalku sobiram .. inaku reflection preubavo mirisa site gelovi mi se dopagaat kako mirisaat ama kupkite ne mi se dopagaat voopsto gi imam od bela lilija i od pink magnolijata e do nekade ama taa od bela lilija vo sporedba kako mi mirisase vo katalogot nemaat blaga veza mnogu na odvratno mi mirisa dali ja ima nekoj probano ?
Кала,кажи ми за што го користиш кокосовиот путер? Имам слушано дека некои готват со него,незнам која му е повеќенаменската употреба
Еве и јас да ставам некоја слика од моите парфеми и маски Квалитетот на сликите е многу лош се надевам нема да ми замерите позз
За коса и лицепрво го топам па го сипувам на цела коса од корен до врвовите и ми стои колку што имам време 2-3 часа и после ја мијам лесно се одмива,а на лице онака како крема за по дома или пред да си легнам
АБе белата лилија мене некако најубава ми е ..откако ке излезам од капење цела куќа ми мириса убаво...ама до вкусот е ехехехе Надополнување .... Модератор: Ве молиме, не испраќајте две мислења едно по друго, доколку сакате да го дополните мислењето, редактирајте.
@buba4e89 od kade ja kupi kutijata i koja cena? Mi se dopaga sto i gorniot del se otvara. Takva do sega nemam pronajdeno. Bas e super.