Имам од него уште. До B.U. буквите ми е полно ама од лани ми е. Не го користам така ми стои за кризни времиња А сега дали го има незнам, и ова од кај е купено ни тоа не знам затоа што ми е поклон .
maca99 ај те молам бројките од лакот на менхетен и аура и тој другиот пред аура што е прекрасни се сакам бордо прв пат ке зимам таква боја а овие ми се гледаат такви нијанси како што си имам јас замислено п.с. прекрасна колекција имаш
Фалааа бројот на аура е 228 и многу е убав со светки низ него е, на менхетен е 46 к,а на тој пред аура бордото незнам која бројка е пишува габрини позз
Ливинг, јас доцнам „само“ 6 дена Извини! Да, ги користам многу и најзадоволна сум од нив. Јас би рекла дека се поинтензивни, поготово нели оние темно - кафеави нијанси. На пример оние Bourjois сенките се далеку понежни и тие ги употребувам за дневна шминка, а Гош се повеќе за ноќна би рекла. Сепак се зависи од нијансите, имаат они и понежни бои и тие не се толку интензивни. Ама и доста светкаат - ете сега ми текна и на ова, значи не се мат
Wolf4e, супер колекција. Особено парфемите! Кажи ми како си задоволна од Bourjois камената пудра? Сакав да си ја земам па затоа те прашувам.
грл убава е,не е лоша,ама многу ретко ја користам,ја купив кога бев бремена,и ми мириса на маргарин,и ми се наврака миризбата,и ретко ја отворам,инаку е супер-кога се брзам совршенство незнам дали е за лупење,ама како ги зацврстува ноктите супер е,дефенитивно најдоброто од Aвон
Jас пак ги сликав да се види бојата подобро,ама веднаш ставам слика!!! Спојлер тие што се без букви се од некоја парфимерија
Убаво ти е се гледам имаш парфеми и од ројал кажи колку се убави и трајни.јас овие ги немам зедено само оние"oригиналот" и многу се трајни.
Волфче тоа триото сенки од деборах, плавите ги имаш? со темна и светла плава и бела боја, светкави? ако е тоа, и јас го имам истото
да од дебора се,црна,сива и розе боје(бледа) најмногу нив ги користам ти како си задоволна од твоите?
Девојки извинете што прикачувам фајлови 2 пати, но првиот пат не бев комплетна, ги заборавив производите за очи
Кавергрл како си задоволна од тој зелениот шаума шампон? Мене косата ми ја прави ептен грда,затестена,без сјај,без волумен ( а на него пишува дека е специјално ЗА волумен)...До мојата коса ли е?
Не е до твојата коса. Кога го користев на почетокот многу убава ми ја правеше косата, имаше стварно push up ефект. Но по 2-3 недели, косата ми ја уништи тотално Со месеци неможев да ја вратам во нормала.
Moите се темно и светло плава и бела...светкави.. па што знам...ги користев претходната недела за искачање..не се лоши..али не се ни нешто уау..ме нервира што многу се ронат..тоа светките насекаде идат по палетчето..и некако не се задржуваат на четката и на окото..од оној тип што лета насекаде се..ако ме свакаш тоа не ми се свига..али ако се помучам, убаво излегува на крајот
CoverGirl10 како си задоволна од Bourjois 3D Max сјајот за усни? Јас имам од обичните 3D па не знам дали вреди да инвестирам во 3D Max Инаку имаш супер колекција
Јас ако го сликам моето козметичко катче нема да знаете каде попрво да гледате, дали во маскарата или во креонот Леле кога гледам вака се чудам искрено. Значи ама најозбилно, имам само креон и маскара од шминки. И павловичева и лабело. Толку.