До сега немам ништо користено од оваа козметика и сум ептен возбудена, го пробав само тушот како фломастер и одлично се покажа цел ден не ми мрдна од очите. Наскоро ке има и рецензија на блогот за производиве.
Прв пат да ставам слики од моето скромно катче, ќе почнам со делот за очи и усни. (Се извинувам за лошиот квалитет, од моб е сликано)
Јас еднаш купив и никогаш повеќе,знам дека намената не му е да спречува потење туку потта да не мириса непријатно ама не помага,а и остава бели траги на облека.Само си кажувам свое искуство може кај други не е така.
Се сложувам со мислењето погоре. Не ја спречува миризбата, ниту пак потењето. Јас имам проблем со тоа, па затоа мислев дека ќе помогне нешто, но за жал не. Кај мене не оставаше дамки на облеката. Единствен плус е што веднаш се суши, нема потреба од чекање. Не би го препорачала, но сепак, некому може да одговара, некому не.
Се надевав дека спречува потење поефикасно од останатите антиперспиранти, ама очигледно не е така :/ Фала на одговорот, да не го купувам ако нема ефект
Блaгoдaрaм кaрмините се WetnWild ги пoрaчaв oд ибеј 5 еврa е еден aкo те интересирa ќе ти прaтaм линк oд прoдaвaчoт
уф срцка јас проблем си имам со пудрите...никогаш неможе да си погодам една што ке ми одговара, имам многу бела и нежна кожа, инаку екстра ластинг ми се свиѓа како текстура каква е само што не ми одговара бојата на пример дури и најсветлата ми е темна па мора да ја мешам со други, тие на фармаси се па екстремно светли како порцеланска кукла сум ако ставам од нив...а исто се многу квалитетни јас сум задоволна. де луксот најскапо ја платив а ич не ми се свиѓа другиве ми се многу подобри бар за моево лице и таа the one од орифлејм е крш
Јас сакам да прашам за куферчето- од каде е, колкаво е, колку го зема? И јас барам нешто налик на ова па би сакала доколку можеш да ставиш и дополнителна слика од него, вака не можам целосно да го доловам изгледот.