MacaLove , тоа во црната опаковка е број 06 , да црниот го имаше ама незнам сега да не ги тргнале , мислам дека беше од линијата Nude , а другиов во розева опаковка е од линијата на Merry berry 02 Pink and perfect
Се канев да си ги средам фиокоте и ај викам да не ја утнам темава...Кога почнав да сликам ,се извадив од памет ... Се преморив ,има уште ситници ама не можев. Moливи за уста им нека крај .... уште 3 у ташна најдов. Карминиве ми се за греота Плус цела фиока со лакови ,ама не ми е средена срамота беше Ете кај отишле . И да , најбитното на крај - прајмерот .
@India сакам да те прашам дали си задоволна од пудрата Лукс од Авон. Каква и е корективноста и за каква кожа е наменета? Тнх
Нема голема покривност, јас ја користам како секојдневна дава сјај и ја измазнува кожата, мене ми е сува па под неа ставам крема, лесна е, за цената ништо посебно, има подобри.
Презадовонлна! Шампонот е преубав ,балсамот ја омекнува уште толку а спрејот ја мазни косата. Незнам ,веќе долг период ги користам ,сега за сега не ги мењам и топло ги препорачувам за мека,мазна,негувана коса со сјај! Звучам ко на реклама .
како си задоволна од too face палетата сакам да ја купам имам неколку blushes od too face ама сакав оваа палета да ја земам дали вреди одам наредна недела за рим па имам цел список ова е на списокот
Презадоволна сум од оваа палета на too faced , тие поединечните руменила ги немам пробано но таа девојката во Сефора ми кажа дека се ист квалитет овие руменила со тие што се продаваат посебно. малку е гломазна палетава т.е. долга но мене не ми смета @newring86 јас од Солун купувам Мак козметика