Од странство ја порачав преку една роднина, поретко ја користам но задоволна сум многу од покривноста, трајноста. Сепак не е нешто wow, според мене прецените се.
Ви благодарам на одговорите..И јас сакав да ја порачам бидејки се многу фалени нивните производи па мислев дека е доста покривна..
Пиши ми како ќе бидеш задоволна од четката за чистење на лице од Авон, многу сакам да ја пробам ама не ми се ризикува хахахах
Пoкривнa е мнoгу aмa кoлку мaлку дa стaвиш пaк се пoзнaвa декa имaш пудрa , ги истaкнувa сувите делoви нa лицетo, oпштo не стoи убaвo нa лице
Го чистев делот кај што ги чувам шминките и решив да споделам дел од мојата колекција со шминки, па еве и дел од моето мало богатство. Ако сакате рецензија на некој од производиве слободно пишете ми. 1. Течни пудри и коректори 2. Кармини 3. Туш за очи, / Продукти за веѓи 4. Сјаеви за усни/ Маскари 5. Бронзери, Руменила и Хајлајтери 6. Сенки 7. Камени Пудри
@Rose96 Какво е првото сјајче за усни, најлево што ти е? Од Алиекспрес да не е? Мене ми стигнаа вчера два што ги порачав, ама некако шубе ми е да ставам, а баш убави нијанси се погодија.
Да од Алиекспрес е, многу убави бои имаат и добри се само што премногу ги сушат усните и ретко го користам.
Добро е, значи тестирано ти е... Сега одма ги пробувам, со лабело одоздола, штом така велиш. Ако ги бива има сите нијанси да ги порачам, смешни цени имаат.
Овие два ми стигнаа, 03 и 26, не стојат лошо на усни со мелем лабелото одоздола. Баш сега ги пробав. Ја гледам сега и 18ката, ми изгледа како 10ката од мат сјајчињата на Голден Роуз, таква е нијансата и во живо? Спојлер
@Rose96 прoбaв дa ти пишaм порака aмa имa некoј прoблем изгледa дaли тoa левo втoриoт ред е нa maybelline matte and poreless пудрaтa или oбичнaрa фит ми е? Сaкaм нaреднaвa неделa дa јa земaм читaм рецензии нa нет мнoгу дoбри зa мaснa кoжa пa викaм дa јa прoбaм нијaнсaтa 112 се спремaм дa јa земам