Zdravo da te prasam kako si zadovolna so kolekcijava za lice od orifflame za kakov tip na koza se kremi se ova serumi nesto poveke da mi kazes za niv Vo sporedba so lorealot kakvi se
Парфемите кои сега во моментов ги користам Дезодоранси и ролон Шампон, млеко за тело и помада Вака се посебно изгледа мојата колекција за шминки А вака се заедно на едно место
Го сликав она што најчесто го користам. Лакови ставам кога ноктите ми се доволно пораснати и здрави, со оглед на тоа што ми се кршливи..избегнувам да ги лакирам. Од карминиве ставам од секој зависи што носам.
Мириса многу убаво , и остава многу светки, мирисот е што да ти кажам некој овошен и е толку јак како парфем да си ставила само незнам дали сеуште го има , зашто јас во август кога го земав одвај го најдов имаше само две останато во тоа дм кај ул.Даме Груев во Центар што е
Go potvduvam odgovorov na koritsaki, i jas go imam sprejceto, ama bash se od zbor do zbor ti kazala tocno kakov e
Извини дури сега го гледам ова, а и оддамна било Значи колекцијата ја платив 3000ден, и се што добив за тие пари беше воспалено лице, црвенило, печење, нафрлање на лицето со ситни акни. За кремите се однесува ова. Серумот е ок, благо ја хидрира кожата не е нешто wow, но ок е. Го ставам пред да нанесам дневна крема (Eucerin). Тонерот и лосионот за миење се пак да кажам ок, но не се тоа што очекував. Имаат високи цени а низок квалитет. Инаку се за 20+ за нормална кожа. Што се однесува на L'oreal, ноќната крема ја користам година и пол и нема нешто поубаво,нешто понежно за мое лице! Ја нанесувам во мала количина навечер,моментално добивам бебешки нежна кожа,интензивна хидрираност која трае во текот на ноќта и наутро ми е уште меко. Жал ми е да го измијам 5+ за L'oreal, 1 за Oriflame