Читав на форумов дека на некоја форумџика и помогнал машки стик, па ај си реков да купам.. Не дека штити, пак се потам ко неарна, ама ај ок..
Марамке, оти тушевите наопаку ги чуваш? Прашувам зошто се замислив да не има некоја финта да не се сушат брзо, а јас да не знам. И дали си задоволна од бронзерите на Аура?
Синиот е малку сув и забележав кога го чувам вака дека повеќе ми пушта боја. А и секако ги протресувам пред да ги користам, па вака ем поубаво ми изгледаат ем попрактично ми е за чување. Инаку бронзерите се преубави. Мене ми се поубави и од палетата што ја имам со еден куп чуда за образи Одлична пигментација, убаво се сенчаат, долго време стојат на лице.
Kako si zadovolna od konturite na catrice? i dali mozat da se koristat i za mrsna koza ?gi imam tie na golden rose bronzer hajlajter i za konturi no nekako ne sum bas zadovolna ili mozebi jas neznam da gi koristam
Супер се, многу ми го прават лицето убаво, мазно. Коректорот супер покривен во нив. Само што јас имам нормална кожа ...нез како би одговарале на мрсна кожа