Mila sredstvoto za kosa na revlon kako go koristis?Jas na mokra kosa rasprskuvam.Ama nekako kosata posle toa ne mi e ubava
Не го распрскувај на коса директ, прво на рацете стави, размачкај и убаво триј со двете раце. Јас ставам на мокра коса
Чистев по полиците и ова е што користам најчесто, што ќе постирам другото кога стои нечепнато, за нешто не сум ни знаела дека го имам се изненадив од бројот на руменила и кармини колку сум поседувала, па и чуда за коса Препаратива не е сликано бидејќи стои во вц, а таму не средував
Да и презадоволна сум. Прво ми беше страв дека е она баш жолта ама супер е за "baking" особено за вечерна шминка и нема отсјај на блиц (барем до сега немам забележано). Ја немам на Ben Nye за да ги споредам ама мислам дека и нема да ја купам, супер ми е оваа. Имам повеќе производи од W7 и можам да кажам дека се исклучително квалитетен нискобуџетен бренд, штета што може само онлајн да се порачуваат.
А дали го држи мат лицето повеќе време? Јас ја гледам во секоја продавница овде кај нас во Гр и цело време се мислам дали да ја пробам околу 5-6 евра е кај нас
Е тоа не би знаела да ти кажам бидејќи ставам само под очи и на делот под јаболчниците, а таму не ми се мрси кожата. Поприлично е светла за цело лице, плус жолтеникава, јас иако имам посветол тен сепак не ми одговара.
Дани од ЛР овие кремиве од алое за што се? Имам јас од оној спрејот што е за итни случаеви па да не е нешто слично или е ова конкретно за нешто наменето? И дали имаат ефект