Па не би рекла дека се многу трајни. Но сепак сум задоволна, пријатен лесен мирис. Впечатокот е позитивен за тие пари и повторно би ги купила. И јас го имам спрејот доколку мислиш на овој и планирам летово повторно поактивно да го користам, посебно после изложување на сонце. Инаку едното е концентрат а другото крема. Првичната намена им е хидратација а концентратот плус ја затега кожата и дава некоја еластичност. Од сите имам позитивно искуство. Да не сум офф, лабела, млека за тело и сл. што имам тука во моментов.
Хајлајтери Сенки *само белата ја користам Коректор,бб креми,пудра,маскари Камени пудри,бронзери,руменила Кармини
Како си задоволна од La prairie? Ја имаш пробано пудрата? Сакам да купам ама не знам дали се добри а се прилично скапички
Не сум ја пробала пудрата, планирам само незнам кога. A кремиве ми се купени скоро ама уште не дошло ред да ги пробам мегаломан за препаратива сум, да не снема . Чим тестирам ќе те тагнам во соодветна тема.
Си видов некои од моите производи кај Mama25, па си реков да удрам фотка и на мојава колекција.. Маж ми вика коа ќе фатиш да се мачкаш, се забораваш И јас љубител на препаратива
Ја купив по втор пат и многу сум задоволна,убаво го матира лицето и после 3 часа ми светнува ,за тие пари се исплати
Средував, чистев, фрлав и ги сликнав. Поназад имам постирано како ми се сортирани. Остатокот (кармини, пудри и четки) во друга прилика, ме стемни веќе.
@Artemission мислење за прајмерите на Римел? И дали ги има кај нас? Инаку преубава ти е колекцијата, не можам да и се измагледам.
@Elence93 од asos.com ги имам нарачано, кај нас не сум ги видела. Океј се двата, иако откако ќе ги потрошам не планирам да ги купам пак зошто не се ништо посебно. Почесто го користам афтершејвот на Нивеа (не сум го сликала) како прајмер и повеќе ми прави мерак отколку овие два, плус е полесно достапен.
@MacenceEna кога ќе го пробаш гелот за чистење лице обавезно сподели импресии. Со здравје да се мачкаш/шминкаш
Гелов ми е пробан. Океј е . Веќе неколку дена го користам. Имаше и црна маска и неа сакав да ја купам ама распродадена беше , како што и очекував. Овие лентиве за нос ги испробав денес . Вади нечистотии. Три се во пакување .