@MacenceEna Ме зантересира одма За каков тип на кожа се препорачува ако може да ми кажеш,која нијанса од Фит ми одговара на 10ка од Катрис и цената? Фала ти однапред
Прекрасно катче.Сакам да те прашам дали си задоволна од Clear Skin од авон? Дали си задоволна од Нутра Еффект?
Дали си задоволна со прајмерот на ГР ? После сува пудра дали сеуште стои барем малце таков glowy skin ефект ?
Спојлер 1. Тафт лак, Авон маслен спреј за коса (2и3), Авон спреј за заштита од топлина, Лореал еликсир, Авон капки за суви врвови, Редист кондиционер, Тафт мус за волумен; 2. Нивеа млеко за тело, Гарниер млеко за тело, Авон масло за тело со светки, Нивеа крема за раце, Балеа крема за после депилирање, Гарниер дезодоранс; 3. Биотен мицеларна вода и тоник, Алверде тоник, ноќна крема и масло од дива ружа, Орифлејм хидрирачко масло, Орифлејм Love Nature Q10 дневна крема и крема за околу очи, Cien Q10 дневна и ноќна крема, Cien moisturising крема, Авон Naturals крема и спреј од алое и памук, Авон тоник против црнки, Биотен хилауронска дневна крема и крема за околу очи; 4. Големите маски се Авон од алое и памук и Орифлејм purifying, малите се Балеа, Афродита, Сиен. Спојлер 1. Кармини - мат 2. Авон мат тестери 3. Maybelline течни мат, Trend it up течен мат, GR течни мат, Avon сатенски и сјајеви Спојлер 1. Парфеми: Boss, Oriflame, Avon, Cerutti 2. Трепки, маскари, моливчиња, тушеви 3. Неотворени + работи кои поретко ги користам 4. Моливчиња за уста, кармини/молив, лабела и кармин Maybelline (може мат и сјаен) Спојлер 1. Revolution Pro Trends Mischeif Mattes, MUR New-trals vs Neutrals, Soph X, Flawless Matte 2, Beyond Flawless; 2. I ♡ Makeup Blushing Hearts - Bursting with love, Avon Luminous Blush - Deep plum, Aura Face Contour Palette - Dark, Essence All About Matt! - fixing compact powder, Essence Glow To Go - highlighter palette, MUR Soph X highlighter palette; 3. Avon Eyeshadow Quad - Au naturale и Berry Love, Essence All about roses и In love with rose, GR Terracotta Eyeshadow 101, Maybelline Color Tattoo 60 - Timeless Black, W&W glitter single - Bleached, Catherine Arley 02, Focallure G04 - Diamond Спојлер -Farmasi VFX Pro Camera Ready Perfecting Make Up Primer - Revolution Pro Undereye Primer - Hydrating - Catrice Prime & Fine Make Up Transformer Drops - Darkening - Max Factor Pan Stick - Max Factor Facefinity Primer - Avon True concealer - Maybelline Affinitone concealer - Maybelline Age Rewind concealer - Catrice Liquid Camouflage concealer - GR HD concealer - Avon Mark. Magix Prep & Set Spray - Bioten CC Cream - Light - Oriflame Gordani Gold foundation SPF 8 - Avon True Colour Flawless Liquid Foundation - Maybelline SuperStay Better Skin Flawless Finish Foundation SPF 20 - Bourjois 123 Perfect foundation - Revlon Colorstay foundation SPF 20 - Catrice Prime & Fine eyeshadow base - Avon True Colour Flawless cream-to-powder foundation - Max Factor Creme Puff Pressed Powder
Искрено презадоволна сум. Многу ја осветлува кожата можеш и дури како течен хајлајтер врз пудра да го нанесеш прајмерот.